Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sadzicieeee

Czy to brak szacunku jak facet dobiera sie do dziewczyny gdy w domu sa rodzice?

Polecane posty

Gość jak sadzicieeee

Gość SzkorPjon
Pewnie jakis napalony nastolatek ;)

Gość jak sadzicieeee
a gdy nie nastolatek?

gdyby do nas przyjechali moi lub jego rodzice, to pewnie byśmy się nie kochali. w ich domach nie musimy tego robić. seks jest dla dorosłych.

Gość
Jak nie ma się gdzie tego robic to najlepiej tego nie robic :)

Gość
Nie ma chyba szacunku do rodziców. Słysząc swoje dzieci uprawiające seks rodzice mogą czuc się niezręcznie, albo kiedy wejdą do pokoju to dziewczyna może się tak czuc.

Gość Nie wiem w czym problem macie
Nie bardzo rozumiem o co Wam chodzi ? Jestem dorosła, niedługo wychodzę za mąż, ale mieszkam z rodzicami bo mamy w miarę duży dom, mam swój pokój i dlaczego miałabym nie kochać się ze swoim facetem? Licząc na to, że rodziców nie będzie musielibyśmy to robić raz na pół roku. U niego też się kochamy gdy rodzice są w domu. Oczywiście oni wiedzą, że nie mogą wejść do pokoju tak po prostu, a jak np. moja mama chce o coś zapytać to puka i czeka, aż się odezwę ;)

Gość
Aha, to tak to wygląda, myślałam, że jesteś młoda, a to, że niedługo bierzecie ślub, i Twoi rodzice się liczą z tym, że się kochacie to jak dla mnie to nie ma w tym nic złego. I z szacunkiem chyba też nie ma nic wspólnego.

Gość Nie wiem w czym problem macie
Ale ja nie jestem Autorką ;) Piszę z mojego punktu widzenia odnośnie Waszych odpowiedzi na post Autorki. Autorka tak naprawdę niewiele napisała.

Gość
:)

Gość a ja też
uprawiam seks z moim facetem u siebie w domu , tzn u rodzicow. Bierzemy rowniez slub wkrótce. Wiem na pewno że moja mama nie ma nic przeciwko temu, gdyż dawno temu mi to wprost powiedziałą.

No wlasnie za malo autorka danych dala by ocenić to

Gość kacper1609
moim zdaniem nie uprawiaj gdy sa rodzice ja uprawiam z moją dziewczyną u niej w domu gdy rodzice jadą zawsze w sobote do mamy mojej niedługo teściowej prawie na 5 godzin a teraz starmy sie o dziecko mamy już jedno Wiktorie 3l ślub za 5 tygodni