Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce tanio

Gdzie tanio ubezpieczyć dom auto itd

Polecane posty

Gość Chce tanio

Gdzie tanio i solidnie ubezpieczyć np auto lub dom. Jaka firmę polecacie?

https://www.inseco.pl/?idp=4b0f27b44d30b Porównywarka market ubezpieczeniowy. Porównasz sobie wszystko i wyszukasz co cie interesuje :) Ubezpieczenia: turystyczne (wycieczki, podróże wypoczynkowe oraz służbowe), nieruchomości (domy i mieszkania), komunikacyjne (OC, AC, NNW, ASS).

Gość Jaju
Podobno mbank ma ubezpieczenia w ofercie

Gość Celnik x
Startery mbanku ciekawe a po ile rozmowy maja wie ktos?

Gość Wola
Na stronie pisze wszystko poszukaj ale chyba po 27 kiedys bylo a sa rakiety po 19 chyba

Gość Kapitan zeta
Chyba pakiety a nie rakiety heh

Fajny ten market ubezpieczeń. Ale nie wszystkie firmy chyba jednak są

Gość ubezpczenie
wszystkie ubezpieczenia oraz porównywarke masz na ipolisa.pl

Gość KO_lasa
Jeśli masz na myśli OC to są określone czynniki i masz mały wpływ na wysokość składki. Natomiast na AC ,NNW ,ASS, składka zależy od tego co chcesz zabezpieczyć. Ja mam cały pakiet wykupiony w compensie . Ufam temu ubezpieczycielowi i już nie raz sprawdziłam lojalność firmy w stosunku do mnie.

Gość Kapsilka
Czy rozważałaś wykupienie polisy w Compensie? Mam u nich wykupione polisy w pakietach. Są korzystniejsze i gwarantowane zabezpieczenie wysokie.

Gość elzno
u mnie też pakiet, polecam Silesia Ubezpieczenia, solidni i porządni.

Gość gość
podajcie przykladowe stawki w np compensa za miesiac ubezpieczenia domu? od czego zalezy ich wysokosc?

Gość OE_Compensa
Najkrócej mówiąc wysokość składki zależy od zakresu ubezpieczenia oraz wybranej sumy ubezpieczenia. Możliwy do wyboru zakres ubezpieczenia Compensa Mój Dom jest bardzo szeroki. Ubezpieczający może wykupić ochronę m.in. domu mieszkalnego z elementami stałymi; ochronę ruchomości domowych (np. telewizor, komputer, meble), które mogą znajdować się w domu mieszkalnym lub mieszkaniu, pomieszczeniach i budynkach gospodarczych, budowlach lub na posesjach. Wyboru określonego zakresu ubezpieczenia odpowiadającego potrzebom, pomoże dokonać nasz agent ubezpieczeniowy. Wszelkie dane kontaktowe dostępne są na naszej stronie internetowej pod adresem: www.compensa.pl/tabid/64/Default.aspx. Cechą wyróżniającą ubezpieczenie Compensa Mój Dom jest jego charakter. Jest to mianowicie pakiet ubezpieczeń majątkowych i osobowych pozwalający uzyskać ubezpieczającemu ochronę wskazanego w polisie mienia od wszystkich ryzyk, poza kilkoma wyjątkami jasno wskazanymi w Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia. Warunki ubezpieczenia dzięki temu są jasne i klarowne. W razie dodatkowych pytania, jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Online Ekspert Compensa