Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trtryryr

byla do mnie dzwoni dzien przed ślubem

Polecane posty

Gość trtryryr

i ryczy a wręcz histerii dostaje że zamaż wychodzi ale kocha mnie:O Dodam ze byłem z nią 3 miesiące.Tydzień potem wkleja na nk zdjecia ślubne:O chyba śnie:Ozwsze była niezrównoważóna

Gość trtryryr

Gość trtryryr
wiem ze to wyglada na prowokacje ale naprawde kobiety sa tak glupie.

Gość maciarewicz2010
no to musisz zostać teraz znów jej kochankiem, nie masz wyjścia.

wiem ze to wyglada na prowokacje ale naprawde kobiety sa tak glupie. nie twierdze, ze nie sa, ale zakladajac taki temat madroscia nie oslepiasz, delikatnie mowiac

Gość trtryryr
5 lat nie mamy kontaktu ale srednio co pół roku dzwonila i plakala.Kiedys to było codziennie,musialem zmienic numer.Nie jestem piekny ani jakis nadziany.Nie dowartosciowuje sie wten psposob bo wiem ze ta kobieta jest chora

Gość niezły kawał
moja była dzwoniła do mnie miesiac przed slubem. porazka:P

a moze naprawde cie kocha? faceci mysla,ze laski sa jakies glupie itp, ale pomysl, moze jest niezrownowazona bo kocha i nie wie co robic skoro sie zenisz. A juz jestes po slubie?

Gość trtryryr
kocha i wychodzi za maz nszczy komus zycie.po co???:O:O

przyszla jesienne i rozwiala wszelkie watpliwosci polecam nauke kojarzenia i elementarnej analizy tekstu pisanego

pytam bo roznie bywa, moze sie nie odbyl kretynko, przeczytaj raz jeszcze: i ryczy a wręcz histerii dostaje że za maż wychodzi ale kocha mnie Dodam ze byłem z nią 3 miesiące.Tydzień potem wkleja na nk zdjecia ślubne

Gość Bo to zła kobieta byłaa

Gość ja byłam taką byłą
i naprawdę go kochałam. Nie wyszło,bo nie,zdarza się. Wydawało nam się,że nie potrafimy ze sobą żyć. Za bardzo zazdrośni. Przyjaźniliśmy się nadal. Poznałam innego,zakochał się,po czasie poprosił mnie o rękę. Wiedział,że go nie kocham. Tydzień przed ślubem popłakałam się w nocy. On się obudził. Od razu się zorientował o co i o kog chodzi. Przytulił mnie tylko i powiedział,że przecież nie chce mnie unieszczęśliwiać i jeśli mam mi być lepiej z tamtym...Żebym z nim porozmawiała. Następnego dnia tak zrobiłam. Powiedziałam mu,że jeśli powie choć słowo,powie,że znów mnie chce nie wyjdę za mąż. I nie wyszłam. Teraz jesteśmy trzy lata po ślubie,mamy śliczną córeczkę. Tamten wyjechał i poznał kobietę która potrafi odwzajemnić jego miłość. Mamy do dzisiaj kontakt. Nie mów,że dziewczyna jest żałosna bo nie wiesz co czuła...