Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica

ile kilogramów na miesiąc chudniecie

Polecane posty

bo planuje schudnąc 20 kilogramów, mam 25 lat i sie zastanawiam ile mi to maksymalnie zajmie

ja chodze na fitness 3 razy w tygodniu z dieta gorzej - dlatego własnie cwicze bo czesto mam jedzeniowe wpadki, ale już schudłam, tylko się boje o motywacje

Gość mnhbg
mój mąż chudnie 2kg tygodniowo, stosuje się do diety zaleconej mu przez dietetyka

ja zawsze szybko chudłam, ale miałam 19-22 lata a teraz już 25 to na pewno bedzie trudniej

Gość mnhbg
to chudniesz i potem znowu tyjesz?

Gość mnhbg
hmm mój mąż też przytył po ślubie :) on najpierw przez 6 tygodni miał oczyszczanie organizmu pił na czczo olej rokitnikowy, poppiłam ciepłą wodą z cytryną, na śniadanie jadł płatki owsiane na wodzie, jadł też drugie śniadanie, 3 razy w tyogniu mógł zjeść 2 kromki chleba żytniego na zakwasie, a tak to jajecznica, omlet, warzywa, kiełbasa dobrej jakości gotowana normalny obiad z dwóch dań ale żadnej wieprzowiny, żadnych makaronów, ziemniaków, mięso drobiowe lub wołowe, duszone, grilowane, dużo warzyw kolacja najpóźniej o 19 taka jak drugie śniadanie nie mógł jeść słodyczy, ewentualnie 5 migdałów dziennie, zakaz jedzenia nabiału, żadnej wody mineralnej, woda gotowana ciepła z cytryną lub różne herbaty oprócz zielonej, dużo ryb i oliwa z oliwek do "wszystkiego" do tego łyka koenzymQ i l-karnitynę teraz jest w drugiej fazie, może jeść trochę makaronu ale nie pszennego i góa 3 razy w tygodniu nabiał póki co mąż jest zadowolony bo nie chodzi głodny, może to przyprawiać więc mu smakuje, co najwazniejsze lepiej mu się oddycha, nie ma zgagi, wzdęć itd. no i chudnie napisałąm to bo może ci się do czegoś przyda, ale wiadomo każdy indywidualnie ma to ustalone

Gość tak sie od dawna
zastanawiam, od kiedy to ziemniak przestał być warzywem? wystarczy bez sosu. poza tym są zdrowe

Gość mnhbg
:) widzisz mój mąż nie może jeść ziemniaków, marchewki jako baza, ogórków zielonych nie pamiętam dlaczego, ale tak mu ustalił dietetyk

Gość mnhbg
już wiem :) ziemniaki mają dużo skrobi a to cukier prosty z tym że jak mu sie trafi kawałek ziemniaka czy marchewki w zupie to ma to zjeść