Diablica 0 Napisano Luty 24, 2010 bo planuje schudnąc 20 kilogramów, mam 25 lat i sie zastanawiam ile mi to maksymalnie zajmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 24, 2010 Moja kolezanka schudla tyle przez rok, a maz mojej kumpeli z pracy w 3 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Luty 25, 2010 ja bym chciała w 4 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 25, 2010 z tego co ja wiem, to on stosowal diete - malo zarcia, niskokaloryczne, do tego codziennie ok. 50 km rowerem (tyle mial do pracy i z powrotem) + cw fizyczne + basen co weekend, nie wiem czy cos jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Luty 25, 2010 ja chodze na fitness 3 razy w tygodniu z dieta gorzej - dlatego własnie cwicze bo czesto mam jedzeniowe wpadki, ale już schudłam, tylko się boje o motywacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnhbg Napisano Luty 25, 2010 mój mąż chudnie 2kg tygodniowo, stosuje się do diety zaleconej mu przez dietetyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Luty 25, 2010 heh dzieki wielkie za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Luty 25, 2010 Tylko sie nie zalamuj, mojej kolezance waga stanela na kilka miesiecy ale ruszyla, jeszcze rok i mysle ze bedzie laska, a startowala z jakichs 120kg/150cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Luty 25, 2010 ja zawsze szybko chudłam, ale miałam 19-22 lata a teraz już 25 to na pewno bedzie trudniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnhbg Napisano Luty 25, 2010 to chudniesz i potem znowu tyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Luty 25, 2010 przytyłam po slubie jak zaczełam się uczyc gotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnhbg Napisano Luty 25, 2010 hmm mój mąż też przytył po ślubie :) on najpierw przez 6 tygodni miał oczyszczanie organizmu pił na czczo olej rokitnikowy, poppiłam ciepłą wodą z cytryną, na śniadanie jadł płatki owsiane na wodzie, jadł też drugie śniadanie, 3 razy w tyogniu mógł zjeść 2 kromki chleba żytniego na zakwasie, a tak to jajecznica, omlet, warzywa, kiełbasa dobrej jakości gotowana normalny obiad z dwóch dań ale żadnej wieprzowiny, żadnych makaronów, ziemniaków, mięso drobiowe lub wołowe, duszone, grilowane, dużo warzyw kolacja najpóźniej o 19 taka jak drugie śniadanie nie mógł jeść słodyczy, ewentualnie 5 migdałów dziennie, zakaz jedzenia nabiału, żadnej wody mineralnej, woda gotowana ciepła z cytryną lub różne herbaty oprócz zielonej, dużo ryb i oliwa z oliwek do "wszystkiego" do tego łyka koenzymQ i l-karnitynę teraz jest w drugiej fazie, może jeść trochę makaronu ale nie pszennego i góa 3 razy w tygodniu nabiał póki co mąż jest zadowolony bo nie chodzi głodny, może to przyprawiać więc mu smakuje, co najwazniejsze lepiej mu się oddycha, nie ma zgagi, wzdęć itd. no i chudnie napisałąm to bo może ci się do czegoś przyda, ale wiadomo każdy indywidualnie ma to ustalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak sie od dawna Napisano Luty 25, 2010 zastanawiam, od kiedy to ziemniak przestał być warzywem? wystarczy bez sosu. poza tym są zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnhbg Napisano Luty 25, 2010 :) widzisz mój mąż nie może jeść ziemniaków, marchewki jako baza, ogórków zielonych nie pamiętam dlaczego, ale tak mu ustalił dietetyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnhbg Napisano Luty 25, 2010 już wiem :) ziemniaki mają dużo skrobi a to cukier prosty z tym że jak mu sie trafi kawałek ziemniaka czy marchewki w zupie to ma to zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach