Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teqila88

egzotyczna uroda

Polecane posty

czy podoba wam się egzotyczna uroda, azjatycka, latynoska itd czy chciałybyście posiadać taką urodę? pytam bo mam wrażenie jakby otaczały mnie kobiety, które uważają się za ósmy cud świata bo np, są szczupłe, mają duże piersi czy długie nogi. no i mają oczywiście pieniądze by to podkreślać, a otoczenie właśnie takie kobiety uważa za idealnie piękne. dla mnie wszystkie są takie same, nie mają tego 'czegoś' czym wyróżniają się pośród tłumu.

masz duzo racji, ale chcę się dowiedzieć jaki system wartości mamy w polsce. zauważyłam że na pierwszym miejscu kobiety tak samo jak meżczyżni, stawiają na figurę, szczupłość, i oczywiście odpowiednie podkreślenie tego poprzez ubranie. kobiety obdarzone figurą automatycznie czują się atrakcyjne, pożądane i wyjątkowe, mężczyżni pragną takich kobiet bo są z nich dumni, mogą się nimi pochwalić. a przecież są kobiety które nie maja idealnej figury, ale posiadają jakiś nawet najmniejszy atut który w połączeniu z charakterem tworzy kobietę idealną

Nie wiem czy tylko ja to zauwazylem, ale w wiekszosci przypadkow polacy chwala sie jakie to piekne kobiety mamy, ba! Jestescie pierwsza rzecza ktora sie chwalimy!(wyprzedzilyscie nawet kielbase). A w odpowiedzi od was slyszymy jacy to brzydcy jestesmy i jakimi jestesmy nieudacznikami (przynajmniej z tego co zauwazylem). Kto jakie cechy sobie chwali to Ci nie powiem bo to roznie przeciez jest. Dobra, ide spac. Ciumek, mrau.

Gość oj tekila tekila
To chyba normalne że żadna nie chce mieć zwałów tłuszczu? Najłatwiej też się tym zająć jednak o urodzie decyduje głównie twarz a sylwetka to już tylko dodatek. Piękna twarz + zgrabna proporcjonalna sylwetka i zdrowa skóra to ideał ale takich jest naprawdę mało. Zapamiętaj sobie - TWARZ najważniejsza tylko za badzo nie ma tu jak poprawić natury, kto się jaki urodził...Jolka Rutowicz to Jolka Rutowicz i mimo że chuda to ładna nie jest.