Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t h o r g a l

czy facet 195 cm jest za wysoki wg Was

Polecane posty

Gość jest idealny
j.w.

Gość Jeśli Tobie nie przeszkadza
taka różnica wzrostu ani to że mogą się na Was dziwnie patrzeć na ulicy, to śmiało u niej próbuj :)

Gość Bella ciekawa
Ja nie wiem ile Edek ma:D Nie mierzyłam się z nim:D jeszcze;)

Gość Siatkareczka
Nie, nie, nie! w żadnym wypadku ! sama mam 177cm wzrostu i wiem, że jestem dosyć wysoka, dlatego u mnie mają szanse faceci od 188 cm a o 195 marzę..! Bardzo was mało, dlatego doceń to, a nie zamartwiasz się! Przecież jest tylee butów na obcasie że nie robi to większego problemu. Ponadto sądzę, że miałbyś większe szanse ze swoim wzrostem u kobiety 165cm niż taki podobnego jej wzrostu. Kiedyś sama miałam kompleks przez wzrost, ale z drugiej strony nie umiałabym patrzeć na wszystkich z dołu. Zresztą wzrost nie jest najważniejszy ;]

Gość Carlosss
To zalezy od kobiet. Ja mam 198 cm i jakos sobie powoli daje rade, ale nie zebym byl jakims "madafaka" itp. :P

Gość marze oo
o takim:) to skad jestescie chlopaki?

Gość moj tez
ma 195, wiec jak dla mnie codziennosc :D

Gość Odpowiadająca163
Hej. Autorze. :). Nie przejmuje się. Podam Tobie przykład z własnego życia. Ja 163 cm wzrostu on 198. Różnica 35 cm. W związku od 5 lat, od 2 małżeństwo. :). Nie da się zmienić tej różnicy, zwłaszcza, że ja noszę buty typu baletki. :). Na ulicy przyznaje patrzą ludzie czasem dziwnie, bo ja mu nawet nie sięgam do ramion. :-). Nie ma co zwracać na to uwagi. Wzrost nie jest najważniejszy. Liczy się uczucie. A mega fajnie czuje się bezpiecznie w jego ramionach.

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
nie jest za wysoki.:)

Gość osma piecr
dla mnie idealny mam 176cm

Ja mam 164 cm wzrostu a mój Dziubas 195;P Powiedział że jestem jego małą dziewczynka;) Ale cudnie jest gdy przytuli Cie taki "duży człowiek";) Pozdrawiam;)

Gość zakochana kibicka
ja mam 161 cm, mój 191 cm - nigdy nei zwracałam na to uwagi, nie przeszkadzało zupęłnie nikomu z nas ;0 mamy dwójkę fajnych dzieciaków i mam nadzieję, że geny wzrotu i wagi mają po tatusiu ;)

Gość co tam wzrost
Ja mam 156 a moj byly facet mial 185 i bylo ok.

Gość brydzio
taki wzrost to atut wszystkie tutaj pisza ze lubia tych wysokich tylko jak jestes za chudy to postaraj sie przytyc, pocwiczyc

Gość AS26
Teoretycznie tak, sama mam 160 cm, więc takie dryblasy wyższe niż 180 cm po prostu mnie przerażają ;) Niestety zawsze u takich miałam większe powodzenie niż w bardziej pasującym przedziale 170-180 cm. No i męża też mam bardzo wysokiego. Da się przyzwyczaić, ale na początku bywało śmiesznie :)

uważam,że masz ogromne szczęscie mając taki wzrost będąc facetem.Nie,nie jesteś za wysoki.

Gość malafiglarna
jest idelany!!!!

uważam,że masz ogromne szczęscie mając taki wzrost będąc facetem.Nie,nie jesteś za wysoki.

Gość malafiglarna
facet ponizej 180cm to kurdupel...

Gość ABS78
Optymalna różnica wzrostu między kobietą a mężczyzną to 15 cm. Będziesz w sam raz dla kobiet o wzroście 180 cm, z niższymi wystąpią już pewne problemy techniczne, aczkolwiek sporo jest takich par, gdzie różnica wynosi czasem ponad 30 cm. Najważniejsze jest to jak się taka para ze sobą czuje, czy jest im dobrze ze sobą - jeśli tak, to wzrost szybko przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie.

Gość hahaha babochlop
ciesz sie ze jakis frajer cie zechcial :D

Gość ABS78
Czemu ja wyzywasz? 172 to przeciętny wzrost u kobiety 🖐️