Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_na_zakrecie

Zawalilo mi sie wszystko- bardzo potrzebuje wrozby

Polecane posty

Gość Kobieta_na_zakrecie

Trudno mi sobie wmawiac, ze bedzie dobrze. Dopadl mnie dzis totalny dol i nie umiem znalezc chociazby swiatelka w tym tunelu. Moze jakas dobra dusza postawilaby mi karty? Wiem, wiem moze naiwna prosba, ale tonacy i brzytwy sie chwyta...

Judgement, Sąd ZDROWIE-- Ktoś bliski tobie będzie miał poważne problemy ze zdrowiem, może nawet odbyć się operacja. Ty uważaj na swoją dietę - możesz mieć momenty, że będzie ci słabo. UCZUCIA-- Postępowanie kogoś bliskiego twojemu sercu zmusi cię do poważnej analizy tego związku. Będziesz się zastanawiać, czy jeszcze jest sens kontynuować ten związek. FINANSE-- Znaczna poprawa finansowa. Doadatkowe zyski. Prezenty. PRACA-- Zadowolenie, poprawa, dostaniesz podwyżkę lub awans. RODZINA-- Dostaniesz dobrą wiadomość o kimś z rodziny. Tyle tarot...będzie dobrze

Gość Kobieta_na_zakrecie
CHodzi o cokolwiek, zapewnienie, ze bedzie ok. Urodzilam sie 25.03.79

Gość Kobieta_na_zakrecie
bmblondyn dziekuje ci bardzo. CHociaz troszke optymizmu. Co do uczuc bliskiej mi osoby- wlasnie przechodze rozwod i musze widywac mojego eks zakochanego po uszy w innej kobiecie... To wlasnie moj dol. I nie ma co analizowac. Boli jak jasny gwint

" Kobieta_na_zakrecie CHodzi o cokolwiek, zapewnienie, ze bedzie ok. Urodzilam sie 25.03.79 " Nie sprawdzałem szczegółów ale widać ze bedizesz miała kłopoty-może nawet zasłużone:P.To przez kwadraturę plutona i opozycję saturna do słońca w horoskopie:P.

Gość Kobieta_na_zakrecie
klopoty juz mam i widze, ze bardzo cie to cieszy. Przykre ze bezinteresownie ludzie gotowi sa kopac innych. I gratuluje dobrego samopoczucia

w tej sytuacji, uważaj na zdrowie, bo stres da o sobie znać, wtedy, kiedy się nie będziesz spodziewała.

Dziewczyno a moze tak wziac sie w koncu za rozwiazywanie swoich problemow? Troche bardziej w realu niz na stronach internetowych? No chyba ze te horoskopowo- niby tarotowe bzdety juz ci otwrzyly oczy na rozwiazanie? Ludzie, rece opadaja!!

Gość Kobieta_na_zakrecie
Coralick juz ci opadly te rece i jak? Kto ci powiedzial ze siedze wylacznie na necie i czekam na wrozbe? Zapierdzielam jak dziki osiol, wsrod przyjaciol i znajomych uchodze za super silna babe, ktorej nic nie zalamie. Ale w rzeczywistosci zdarzaja mi sie takie momenty jak teraz, kiedy potrzebuje zupelnie naiwnie jakiegos pocieszenia. Tak zdarza mi sie jak dzis przeryczec pol nocy. Bo w dzien usmiech od ucha do ucha i kazdy tylko podziwia, jak mierze sie z zyciem. I za chwile pojde znow do pracy. Bohaterka. I bede sluchac komplementow jak dobrze sobie radze. I gdzie jak nie anonomowo w necie moge przyznac, ze nie jestem z kamienia. I mam chwile slabosci. Niech ci opada co chce. Nie znasz mnie. Raz jeszcze ci dziekuje bmblondyn. Staram sie kontrolowac. Juz zapowiedzialam "nie" napojom alkoholowym, bo chociaz przynosza chwilowa ulge to nie jest dobre dla mnie teraz. Duzo cwicze i ograniczam palenie. CHociaz dzisiaj jakos gorzej mi z tym idzie...

możliwe, że są to horoskowo-tarotowe bzdety, jeśli tarota stawia jakaś niedouczona wróżka ze przsysłowiowego Pćmia. Jedna z tarocistek Aleksandra Jaśniak, od której pochodzi powyższa wróżba, powiedziała, że przyszłości to nawet sam Bóg nie zna, a tarot jest jakąś formą pokazania teraźniejszości i spostrzeżenie czegoś, co nam umyka w zgiełku codziennego dnia.

"Kobieta_na_zakrecie klopoty juz mam i widze, ze bardzo cie to cieszy. Przykre ze bezinteresownie ludzie gotowi sa kopac innych. I gratuluje dobrego samopoczucia " Czegoś nie rozumiesz:P.Wróżby nie rozwiązują problemów ale je pokazują:P.I nie złość się na mnie bo złość piękności szkodzi:P.I bardzo nieładnie zwracać się do mnie jakby to była moja wina że takie wróżby są:P.

Gość Kobieta_na_zakrecie
bmblondyn pieknie to napisales i trafiles w samo sedno. Nie chodzi tu o rozwiazywanie problemow, ale na pokazanie, ze nie tylko one sa. Bardzo mi pomogles i za to ci serdecznie dziekuje. Pewnie juz nie uzyskam na to pytanie odpowiedzi, ale nie moge nie sprobowac. Chcialabym sie dowiedziec co czeka teraz mojego eksa. Nie ukrywam, ze to jego zakochanie bardzo, bardzo mnie boli. Chcialabym sie tylko dowiedziec, czy musze pogodzic sie z tym bolem, czy z ta kobieta on rzeczywiscie ulozy sobie zycie? Musialam zapytac, to glupie, ale musialam...

Gość pysia999
Wierzycie w przepowiednie? Ja tam wierze w przepowiednie, ostatnio znalazłam ciekawą stronkę http://poznajdate.com/ można tam poznać przewidywaną datę swojego odejścia z tego świata. Polecam

Gość trupek1
OSTRZEŻENIE Hej Nie dajcie się naciągać przez te strony co liczą daty śmierci. TO OSZUŚCI, im chodzi tylko o Wasze pieniądze. Rozwiąż jakiś durny test, a później niespodzianka ZAPŁAĆ przez SMS i dostaniesz jakąś datę z kosmosu. Ja od ponad tygodnia według nich jestem trupem. Szanujcie swoje pieniądze, nie warto nabijać kasę oszustom.

Gość Nadia75
Dla osób którzy szukają prawdziwej wróżki, polecam Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl . Jeśli chcesz usłyszeć prawdę, to polecam. Wróżka tylko dla odważnych nie bojących się prawdy o życiu i sobie.

Gość gość
tylko bóg naprawi twoje zycie a nie wruzka

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.