Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinek0085

Poranne zamotanie

Polecane posty

Gość Marcinek0085

Pewnego ranka dzwoni budzik, a ja z zadowoleniem stwierdzam, że nie muszę iść tego dnia do pracy, bo przecież umówiłem się z kierownikiem, że przyjdę zamiast tego w inny dzień, więc wyłączam budzik i kładę się dalej spać. Minęły ze trzy godziny i budzi mnie telefon: - Gdzie ty, ku*wa, jesteś?? - pyta kierownik. - No jak to?? Przecież umawialiśmy się, że mam dzisiaj wolne. - Ze mną się nie umawiałeś. Rusz dupę do roboty - odrobisz to spóźnienie. Fakt jest taki, że cała moja wcześniejsza rozmowa z kierownikiem mi się tylko przyśniła. Zdałem sobie sprawę z tego parę chwil później. Za to koleś miał ze mnie niezłą bekę i stwierdził, że nikt mu jeszcze się w równie oryginalny sposób nie wytłumaczył ze spóźnienia, no i generalnie darował mi to odrabianie. http://tnij.org/ftcg

Gość mega kawa z rana
he he he... ja raz po calonocnej podrozy przespalam caly dzien - do pracy mialam isc nastepnego dnia. budze sie patrze o matko ! na zegarze 7:30 a ja do pracy na 7:45 - zerwalam sie biegiem mycie, w locie kawalek bulki, taxowa i pedze do roboty. wchodze do biura a straznik na to co pani dzis na noc? jak to? pytam - a on na to, że jest 20:20! zmiana czasu - bylam w USA i dlugi sen w dzien tak mi zmacily glowe, ze myslalam, ze sie obudzialam rano nastepnego dnia.

Gość fgnfghgh
a przy czym wy pracujecie?

A ja mam tak, że czasem rano odwożę mojego chłopa do pracy, pozniej wracam, kładę się spać... A jak kochanie dzwoni, to nieraz potrafię zapytac, w jaki sposób dotarł do firmy, skoro samochód stoi przed domem. :) nie pamietam, ze odwozilam