Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnien anonim

białe kulki wmogdałkach

Polecane posty

Gość pewnien anonim

witam mam pewnien problem bardzo przykry :( mam w migdałkach białe kulki śmierdzące kulki wyciskam je bo inaczej to sama ze swoim oddechem bym nie wytrzymała :( byłam u lekarza prywanie zapłaciłam siedziałam prawie godzine w gabinecie niedostałam skierowania do wycięcie migdałków lekarz powiedział,ze czasami ludzie tak maja i trzeba z tym życ grąkowca nie mam Poradzcie jak z tym żyć ?? i od czego to moze być??

Gość idź na zdorwie i urode
jest tam długi temat: jedzie ci z ust jak shrekowi? tam jest na ten temat. współczuję

Gość pewnien anonim
juz wchodze i czytam, dzieki

Gość yyyy wtf
mozesz mi powiedzieć jak wyciskasz kulki na migdałkach? tez mam problem z migdałkami cos sie na nich zbiera i źle mi sie czasem oddycha i musze to odkaszlnąć bo drapie strasznie w gardło :( ale z japy mi nie daje

To co masz w migdałach to tzw. MASY SEROWATE , resztki pokarmowe które się zbierają w kryptach migdałków , cuchną i dają brzydki zapach z jamy ustnej , jest to jedno ze wskazań do usunięcia migdałków podniebiennych

Gość pewnien anonim
wsuwką do włosów wkładam ją do dziurki w migdale i trochę pokręce to wuchodzi na wsuwce no mi smierdzi strasznie :(

Gość pewnien anonim
no to zrobie jeszcze jedno podejście do lekarza powiem,ze musi dać mi8 skierowanie na zabieg bo zyć z tym niemoge przecież ja jem noc stop gumy i mietowe dropsy

Gość pewnien anonim
a zielona flegma to od czego może być??

Zielona flegma świadczy o stanie zapalnym górnych dróg oddechowych