Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agewwwa12

Czy umówilibyscie sie z pulchną dziewczyna lub pulchnym facetem???

Polecane posty

Gość queeennnnss
tak, wsadz se go

beznadziejne pytanie na to forum :O --- nie wiesz, że tutaj każdy tylko z modelkami się umawia ? :classic_cool:

Gość bez przesady cichopek
jak wyjme i tak go zjesz :P zabawn ze na tym forum wszyscy polemizuja z natura, kobieta ma byc kojarzona z delikatnoscia, faect z sila, wiec zadna to noosc, ze pulchna kobieta bardziej odrzuca niz gruby facet

Powinniście obejrzeć Rozmowy w toku, Grube jest sexy! 02.03.2010 |TVN 15:55 Rozrywka prow.: Ewa Drzyzga W programie Ewy Drzyzgi goszczą otyłe kobiety. Opowiadają, w jaki sposób szukają sobie partnerów życiowych. Ważąca 100 kilogramów Natalia uważa, że dzięki tuszy ma większe powodzenie u mężczyzn niż jej szczupłe koleżanki. Dagmara od czterech lat zamieszcza w Internecie anonse matrymonialne. W żadnym nie ujawniła, ile naprawdę waży. Basia straciła dziewictwo, gdy miała 30 lat. Od tamtej pory z powodu nadwagi nie uprawiała seksu. Ola zamierza sporo schudnąć, by zdobyć chłopaka, w którym jest zakochana.

Gość Leon 9z9
A ja bym sie umowil staka pulchna mmm! Mialem raz taka ;) i znia spalem az teraz mi cieplo po tylu latach, miala takie grube uda rozwarte i pupe taka wielka a posrodku ta muszelka mmm piekny widok takie duze piersi i jak wnia weszlem cale cialo jej falowalo od ruchuw cos Pieknego! Ale jedyny problem byl ze slabo ja czulem prawie wcale;(

Gość ja też poproszę
http://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?i d=591331 skopiuj link do przegladarki i usuń spację między "i" a "d klikajac w link mozecie pomóc mi wygrac zestaw kosmetyków dziękuję

Gość gość
Tak, moja dziewczyna jest pulchna. Ja mam 190 cm wzrostu, ważę około 83 kg, moja dziewczyna ma 175 cm wzrostu, waży nie wiem, z 85 może i 100 kg, ale jest seksowna, atrakcyjna, zadbana i ma fascynującą osobowość. Seks z nią jest 20 razy lepszy od seksu z chudzielcem, bo się dużo bardziej stara i jest dużo ciaśniejsza. Nie zamieniłbym tego życia na nic innego.

Gość Ola Ola Ola
To przecież zależy kto kogo uważa za osobę grubą. znam kobietę która ma 36 lat, ma ok 175 cm wzrostu wagi nei znam (ma jednak dużo mięśni to wiem więc pewnie waży sporo) ale jej wymiary na oko to 85/60/65/90. i ona uważa sie za grubą ... A czy ja jestem gruba waszym zdaniem?? Ja z kolei mam 166cm, ważę 62 (w tym sprawa ma się tak, że ćwiczę od roku żeby schudnąć i od tego czasu ubyło mi trochę cm wszędzie a nawadze przybyło =mięsnie). moje wymiary to 90, 71, 96. nie lubie swojego brzucha i pracuję nad nim i nad udami też (udo 53 cm). ale nie jestem gruba i tylko idiota chyba by tak stwierdził. po prostu mam za dużo w talii i walczę z tym. aha mam 31 lat i 4letnie dziecko.

Gość gość
Ola Ola - gruba jesteś :P