Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justi123

jeszcze raz o owłosieniu-

Polecane posty

hej mam pytanko do Was dziewczynki. jest tu forum o hirsutyźmie itp. Ja nie mam tej choroby jestem blondynka ale mam duzo jasnych dosyc dlugich wlosow wlasciwie wszedzie:-( jest to taki duzy dlugi meszek brzuch piersi recze ramiona ;\plecy posladki depiluje razem z nogami. Robilam badanie hormonow i niby ok wyszlo lekarz powiedzoial ze wymyslam sobie nadmierne owlosienie ale wlasciwie to nawet mnie nie obejrzal dokladnie. Zamierzam isc do dermatologa bo to moze byc cos z mieszkami wlosowymi. Czy wy tez tak macie? ja zauwazylam powiekszenie owlosienia w wakacje niby nie czarne i nie grube ale ich przybyło. Czy ktos ma taki problem jak ja??? odezwijcie sie prosze

Gość majeranek...
Justi123, to może byś odstąpila część owłosienia, bo jestem łysy wszędzie, lekarz kazał mi sok z pokrzywy pić. A jak byłem u lekarza internistki, która miała mi wydać zaświadczenie o stanie zdrowia dla pracodawcy to kazała się do naga rozebrać, to miałem takiego cykora, że zobaczy bez owłosienia, ale jak zobaczyła, to zapytała się gdzie włoski łonowe. Z żartów powiedziałem, że nie urosły. Przyznała, że tak całkowicie lysego to nie widziała u 23 latka.

A bierz naj;epiej wszystko;-) ja pytam serio a ty tu takie rzeczy ;-)

Moim zdaniem nie ale jesli ktos chce to prosze bardzo. Powinniscie golic albo przycinac sie pod paszkami zwlaszcza latem i troszke w miejscach intymnych ale żeby tak na zero to bez sensu:-)

Gość szukam porady
fajny taki łysolek :)