Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camel1913

Ukochana mnie zdradzila co zrobic?? Pomocy!!!

Polecane posty

Gość Camel1913

Otoz moja historia wyglada nastepujaco: zobaczylemm u ukochanej ze pisze z kims smsy. w tych wiadomosciach padaja slowa typu: przytul mnie, pocaluj cudownie to robisz... To byl straszny cios dla mnie... powiedziala miz e robi to zeby miec odkocznie ze to jej wina nie powinna byla tego robic... Ja rowniez nie bylem swiety. Nie nie zdradzilem jej ani za innymi sie nie rozgladlem... Przez tydzien dochodzilo do klotni glownie przeze mnie... zdaje sopie sprawe ze p

Gość ja bym pomyslala
a co takiego robiles, ze te klotnie byly z twojego powodu?

Gość Camel1913
moze bedzie wszystko widoczne teraz Otoz moja historia wyglada nastepujaco: zobaczylemm u ukochanej ze pisze z kims smsy. w tych wiadomosciach padaja slowa typu: przytul mnie, pocaluj cudownie to robisz... To byl straszny cios dla mnie... powiedziala miz e robi to zeby miec odkocznie ze to jej wina nie powinna byla tego robic... Ja rowniez nie bylem swiety. Nie nie zdradzilem jej ani za innymi sie nie rozgladlem... Przez tydzien dochodzilo do klotni glownie przeze mnie... zdaje sopie sprawe ze przez te klotnie tez zniszczylem cos w niej... Powiedzialem jej ze musi wybrac mnie albo jego... Z tego co widze i slysze nie chce na ten temat rozmawiac, boli mnie to strasznie bo w koncu jestesmy ze soba 4 lata. Dalem jej wybor albo ona zakonczy te znajomosc przy mnie albo ja zrobie to za nia.. Ona niestety nie chce. Dalismy sobie szanse zeby zaczac od nowa i zapomniec o tamtym... Denerwuje mnie ze pomimo tego ze ja ja kocham ona tez twierdzi ze kocha mnie i dla tego skonczy z tym innym kolesiem, ona nie chce zakonczyc tamtej znajomosciprzy mnie... nie moge sie z nia w tym temacie porozumiec. Prosze was Kobiety o pomoc, co mam zrobic jak to traktowac...

ja sobie mysle, ze ona w ogole nie chce skonczyc znajomosci.Dlaczego to Ty chcesz zakonczyc za nia.Powiem Ci, ze jestes jakis sierota.Bo normalny facet , machnalby reka i tyle by go widziala.A ona przyprawia Ci poroze jak u jelenia.

Gość Camel1913
Nie potrafie jej zostawic poprostu wiele razem z nia przezylem. sierota?? moze i jestem.. ale holernie mi na niej zalezy...

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
na początek zawiąż sobie węzeł na jajach i kutasie, Jako chłopak wiesz jak to zrobić. Jeśli ci się to nie uda to znaczy że masz małego kutasa i dobrze zrobiła, że ci przystawiła poroże. Amen i du.pa

Gość Camel1913
f5

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
zostawiła ciebie bo masz fiuta nr5, a ona libi min10

Powiem Ci, ze jestes jakis sierota.Bo normalny facet , machnalby reka i tyle by go widziala.A ona przyprawia Ci poroze jak u jelenia. wreszcie elene zaczynasz pisac jak czlowiek zamiast tracic czas na madre wywody do niemadrych odbiorcow :-)

Najważniejsza jest rozmowa, porozmawiajcie i już. Po co macie się oboje katować :O

Gość Camel1913
rozmawiam z nia caly czas praktycznie. dzisiaj to olalem wszystko i wisze na telefonie...

Gość kajtuś
mzasz dwa wyjscia: albo jej zaufasz i postarasz sie zapomniec to co zle i stworzycie razem zdrowy zwiazek bez awantur albo bedziesz sie zagłeębiałw tej obsesji i zazdrosci, a ona i tak jak chce to znajdzie sposob by cie zdradzac.. niestety.

Gość Misinka
Witam, ja znalazlam sie w bardzo podobnej sytuacji, wiec wiem, przez co przechodisz. Moj chlopak pojechal na wakacje z pracy na tydzien, ktore byly nagroda dla pracownikow, wiec oczywiscie teoretycznie mnie nie mogl zabrac. nie podobalo mi sie to do tego stopnia, ze bylam gotowa w swojej wscieklosci zrobic wszystko, zeby mu to zepsuc. Wiec przed wyjazdem klocililsimy sie non-stop. Ja mu grozilam, ze jak pojedzie, to z nami koniec, ze ja bym nigdy nie pojechala bez niego. W kazdym razie pojechal i zapewne bawil sie swietnie. Po powrocie szybko sie okazalo, ze cos jest nie tak, i wlasciwie nie chce ze mna byc. Dodam, ze bylismy wtedy ze soba ladnych pare lat, mieszkalismy ze soba, itd. Znalazlam kartke z numerem telefonu, jakies kilka dni po jego powrocie. Zadzwonilam i powoli wszystko zaczelo sie wyjasniac, ze poznal tam laske, z ktora oczywiscie spedzal milo czas i mnie zdradzal. Po powrocie ich kontakt trwal, przez smsy, o czym sie dowiedzialam kilka miesiecy pozniej, przylapalam go. Smsy byly romantyczne i wynikalo z nich, ze sa zakochani. To, co przezylam,nie da sie opisac w zaden sposob. Gdybym go nie kochala, sprawa bylaby prosta, kopnac w tylek jak najmocniej i zapomniec. Ale sie tak nie da. Zeby sie nie rozpisywac za duzo, do czego zmierzam. Byl to jeden z najciezszych okresow w moim zyciu, i placze do dzis, kiedy to wraca w mojej glowie. ale jestesmy nadal ze soba i mysle ze tworzymy dobra pare. Rzecz jest w tym, ze musi byc ku temu powod. Ty musisz sie dowiedziec jaki, co sprawilo, ze twoja dziewczyna zainteresowala sie kims innym, czego jej nie dajesz, jakich wartosci, ktore znalazla w kims innym. Moze probowala ci wczesniej dac to do zrozumienia, ale ty nie zrozumiales przekazu. W kazdym razie mysle, ze to podstawa, zeby wyjasnic dlaczego do tego w ogole doszlo. Druga rzecz, nie nakazuj jej zakonczenia znajomosci, bo mimo ze cie kocha, nie bedzie chciala tego zrobic, to jakis naturalny odrcuh. Pokaz jej ze potrfisz jej dac wszystko czego potrzbuje, zeby byc z toba szczesliwa. I jesli chcesz zeby ten zwiazek trwal nadal i sie udal, musisz zacisnaz zeby i nie klocic sie ciagle o to co zrobila, tylko upewnic sie ze ona chce tego samego co ty i wtedy zamknac ten rozdzial. Mysle ze tylko tak to sie moze udac. Przerobilam to, wiec chyba cos w tym jest. Pozdrawiam.

Gość Miśka101010
Chyba nie masz jaj, że chcesz wrócić do kogoś, kto Cię zdradził.

Gość Camel1913
Kocham ja. bardzo mocno i nie moge jej zostawic... moze i nie mam jaj ale tylko dla teo ze chce byc z nia dalej. ona wprowadzila w moje zycie cos czego nigdy nie mialem... dla tego ja jej nie zostawie ale... co zrobi ona nie wiem...

no coz mowia , ze milosc jest slepa i wiele racji w tym jest.Ona jest szczesciara, ze ma tak slepo w sobie zakochanego faceta.

Gość Camel1913
szkoda że akurat zawsze kto inny zauważa że szczęściara jest moja wybranka... Szkoda że pomimo tego że staram się robić dla niej wszystko żeby chciała pozostać ze mną ona dalej nie wie co ma zrobić. Szkoda że ona nie zauważy tego psa co nie zna świata i ciągle się do niej garnie... Mimo to nie ten pies nie usłyszy nawet prostego: Dobry Pies...

Gość zapach pomarańczy...
'camel' Ile macie lat?

Gość roul duke
jak cie zdradza to strzel jej w morde a pozniej tamtemu. Po czym odejdz . zero litosci dla kurestwa