Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaaaaaaaaaaa

15cm to wcale nie mało...

Polecane posty

Gość laaaaaaaaaaaaa

czytam tu wiele postów, w ktorych dziewczyny atakuja facetow lub sądza, ze 15 cm to malo, a moj chlopak ma wlsnie tyle i mnie w pelni zaspokaja, niewyobrazam sobie mniejszego lub wiekszego. wiec skad takie srogie opinie?

Gość laaaaaaaaaaaaa
Tylko, ze niech kobiety pomyslą jak im faceci by mowili ze rozmiar 75b to minimum, malenstwa itd itd, a wiele kobiet ma wlasnie taki rozmiar to jakby sie czuły?? Dla mezczyzn to tak samo trudny temat. Moj chlopak naczytal sie tych wypowiedzi i chodzi zbity jak pies i sadzi ze go oklamuje mowiac mu ze jest mi z nim dobrze

Gość To piszą kobiety
które chcą się odegrać za określenia typu deska.

Gość to mały korniszon
zdatny do anala jedynie :classic_cool:

Gość haha wąziutka i ciasniutka
a pewno pięcioro dzieci już masz i gaśnica sie zaspokajasz :D:D:D ale na kafe to same wąziutkie, z cycami DD, szczupłe i piękne, a faceci to super maczo z minimum 20cm... a potem sie naczytają tacy normalni ludzie- z 15cm, z cycami B a my podatnicy płacimy za ich leczenie psychiatryczne :O

też jestem tego zdania ze 15cm członek jak najbardziej jest zapokoajający <stopka></stopka> <stopka></stopka>

Gość za wikipedią
Badania opublikowane we wrześniu 1996 roku w Journal of Urology podają średnią długość prącia jako 12,9 cm (mierzone przez personel). Erekcję wywołano u 80 zdrowych mężczyzn (średnia wieku 54 lata; różne grupy etniczne) metodą farmakologiczną. Celem badania było dostarczenie informacji dotyczących wielkości penisa, które mogłyby pomóc pacjentom rozważającym jego powiększenie. Stwierdzono również, że ani wiek badanego, ani wielkość zwiotczałego penisa nie pozwala przewidzieć jego długości podczas erekcji. Opublikowane w International Journal of Impotence Research w grudniu 2000 roku dane podają, że średnia długość prącia wynosi 13,6 cm (mierzone przez personel). Celem badania było ustalenie cech klinicznych zwiotczałego penisa, aby przewidzieć jego wielkość podczas erekcji. Zmierzono wielkość prącia podczas wywołanej farmakologicznie erekcji u 50 osób cierpiących na impotencję; wyniki nie uwzględniają osób, u których dysfunkcje erekcji mogą być spowodowane czynnikami innymi niż na tle psychicznym. Według pomiarów prowadzonych przez LifeStyles Condoms średnia długość prącia wynosi 14,9 cm, ze średnim odchyleniem 2,1 cm (mierzone przez personel). Głównym celem badania, przeprowadzonego podczas wakacji 2001 roku w Cancn (Meksyk), było ustalenie odpowiednich rozmiarów dla prezerwatyw. 401 mężczyzn zgodziło się na dokonanie pomiaru, z czego 300 było zdolnych do osiągnięcia erekcji (wzwodu nie indukowano farmakologicznie). Opublikowane w 2007 roku badanie 3300 włoskich nastolatków w wieku 17-19 lat, wolnych od wad rozwojowych prącia oraz od schorzeń endokrynologicznych, dało średni wynik długości penisa podczas erekcji jako 12,5 centymetra.

Gość bo z ta pogarda o tych 15
mowia te zakompleksione i najczesciej odrzucone

Kobiety sa w stanie doprowadzic sie do orgazmu palcem, a co dopiero 15cm penis :D Technika jest wazniejsza zdecydowanie. No i slusznie zauwazono, ze gadaja tak zwykle osoby z kompleksami itp.

Gość Mathew2010
Weź Swojego chłopaka, posadź przed monitorem i każ mu przeczytać to co napiszę. Niech Cię kocha i cieszy się, że ma kobietę , której tak bardzo pasuje. Ja mam większego a i tak napotkałem w swoim życiu panie, dla których był za mały. Serio. Co kobieta, to inna kobiecość. Jak to przeczyta,to nie przyjdzie mu do głowy szukać baby na boku. Dla Ciebie jest ogierem, ale dla innej "dobrym tylko do analu". Pójdzie na lewiznę i dopiero się komplesów nabawi. A przecież ma przyzwoitego średniego.

Gość gość
Prawda