Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnnnnnnnna

Zlamane serce

Polecane posty

Gość annnnnnnnnnna
Z wlasnego doswiadzcenai wiem i moich znajomych ze im kobieta jest wieksza zolza to bardziej faceci do takich lgna. Wniosek kobeita nie mzoe byc dobra dla mezczyny bo on tego nie doceni. Faceci kochaja kobiety zle zepsute takie zolzy, kobiet wpozradku nie doecenija, takim sie obrywa najbardziej. Tez podzielacie moj pogląd ?

Wiem, ze jej przypadek jest inny, wiem, ze miala prawo uwierzyc, bo sama bym uwierzyla. Tylko musi autorka wziac sie w garsc i zapomniec o nim. Gdyby nie napisala, ze zapytal sie o seks to bym zastanawiala sie o co mu chodzilo, moze mial gorszy dzien itd Pozniej napisala cos o pozyczonym filmie i chamsko jej odpisal . Uwazasz, ze zalezy mu na niej ?

Gość lousteee
Po odmowie był w złym humorze, a ty wtedy zaczęłaś mu pisać smsy - może wtedy podjął tą decyzję? Gdyby nie to, zastanawiałby się czy on nie zawinił, ale dostał te esmsy i uwierzył że TO TY jesteś winna bo tak się czujesz.

Gość annnnnnnnnnna
rozmawialimsy u niego w domu o tym by poczekal juz wczoenij mowil ze poczeka ale wtedy tak ladsnie mowil ze czego sie boje itp czvemu mam obawy co do stosunku, ja jednak mialam gdzies przeczucie ze moze jemu zalze tylko by mnei przeleceic i zostawic, potem i tak odwiazl mmnie do domu i nastepnego dnia wyslal mi sms ze fajnie sie ze mna wekend spedzilo ze jestem fana dzga, jak zadzownilam noe chcial rozmwiac zbytnio ze mna, wyczulam to, pogdalismy na gg twierdizl ze jesttem wazna ze ma do mnie sentyment ze zadzwoni i od tamtej pory cisza

Gość annnnnnnnnnna
On wiedzial ze jestem bardzo za nim, moja kumpela powiedziala ze ja jestem za dobra dla niego, ktora obserowala jak on sie zachowuje. Bylam dla niego bardzo dobra nie wazne, czy mial dobry humor czy nie jakby mnie szanowal tak by nie postapil, to takie dziecinne jakze trzeba byc tchorzem odesjc bez slowa, bez przyczyny, ale to widac okazal sie bardoz podla osoba. Ja bym nie mogla kogos tak potraktwoac odejsc bez slowa

Gość annnaaaaaaaaa
doradzcie mi, co mam zrobic czy warto bym poznala prawde , chce wiedziec jednak czemu tak postapil ? co mam zrobic by chcial sie ze mna spotkac co mam mu napisac by przyszedl na spotaknie ?chcielibyscie zyc w niepewnosic czemu tak sie stalo? a tak nie chce chce znac prawde

Jak ci tak zalezy to idz po jego dom jak nie bedzie chcial cie wpuscic to poczekaj w koncu bedzie musial wyjsc i porozmawiaj z nim. Spytaj sie wprost dlaczego cie tak zostawil. Innego wyjscia nie widze.

Gość anaaaaaaaa
napisalam do niego wczoraj zeby mi powiedzial jaki byl powod rozstania bo to mi nie daje spokoju z echce tylko wiedziec ze nic wiecej od niego nie oczekuje ze jakby byl na moim miescu tez by chcial wiedziec tak mu napisalam oczywiscie nie odpisal zadzownilam nie odebral. Sluchaj naprawde mi na nim zalezy moinelo 3 tygodnei a mnei to ogromnie boli, z nikim tak sie dobrze nie czulam jak z nim. Co powiinnam zrobic czy tez bys czekala az wyjdzie pod jego dommem, bed education co mam zrobic ps napraewde wiem ze mu si epoodalam mowil ze ze mnei tak latwo nie zrezygnuje i tak zerwal ze mna kontakt?czemu?

Gość anaaaaaaaa
chyba dam sobie spokoj, nie chce czekac na niego i byc ofiara Podejrzewam ze albo poderwal akas kobite albo co nieunikione wrocil do swej bylej, z tego co twierdzil byl z nia 3,5 lata a zerwali 2 miesiac etemu przyczym nie wiem czy to prawda mogli sie poklocic i meic przerwe bo jak sie zpaytalam czy jak zacelismy gadac na czczie to byles sam czy miales kogos to odpwoiedziaal ze chyba tak, czuli dla nei mowil wiarygodnie, wszystko to co mowil bylo klamstwem. A a bylam mega wporzdaku kurwa kolayjki, zawsze by bylo jemu jak najlepiej, dobrze wygaldalam i po co to zrezygnowalz e mnie nawet kurwa ani razu mu nie pysknelam. Nikt tak mnei nigdy nie potraktowal.

Gość ANNNNNNNNNNNNNNA
NApisalam sms ze chce wiedizec co bylo poowdem tego ze ze mnie zrezygnowal ze to nie daje mi spokou ze chce znac prawde odpisal ze NIEZGODNOSC CHARAKTERU.

Gość ANNNNNNNNNNNNNNA
tylko pytalam sie go zcesto zapewnial ze pasuje jemu ze sie dobrze czue przy mnie. I tak nagle sie zorientowal ze nie niezgodnosc charakteru co sadzicie o tym. Ja nie wierze w to, do oosatnie chwlili zapeanil ze jemu pasuje, Co sadzicoe o nim

Gość OLACDEBILAAA
DAJ SOBIE Z NIM SPOKOJ! ON CIEBIE NIE CHCE !OLEJ GO JAK BEDZIE CHCIAL TO WROCI

Gość anaaaaaaaaa
Zwiazana bylam z klamca