Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Callisto

Co z Wami 40-latki ???

Polecane posty

Mam 40 i parę i nie jest mi źle, ale co z Wami 40-latkowie?! Czy XXI wiek nie jest dla Was zbyt łaskawy? Moje obserwacje 40-latków są wręcz frustrujące. Znajomi są w szoku kiedy wsiadam na rower czy zakładam rolki i zamiast przykładnie siekać mięso na obiady, na cały tydzień, biegnę na fitness. Nie znalazłam osoby, która ma rower, że o rolkach nie wspomnę. Wielu 40-latków nie siedziało w życiu na rowerze. To z kolei dla mnie szok. Zamiast wieczorem prasować tony pościeli, maluję obraz, a zamiast zmywać, prać, szorować jadę na basen. A przecież robię to wszystko co oni, żeby mieć co jeść i jeszcze nie zarosnąć brudem:) Jednak nie zapominam o sobie, o tym co lubię, co sprawia mi niekłamaną przyjemność. Nie zrezygnuję z tego , bo zwyczajnie siebie lubię i chcę to dla siebie robić. I latem zamiast robić konfitury, na pewno nie raz pojadę za miasto poleżeć na pachnącej łące, pogapić się w niebo i pozazdrościć ptakom latania. I znów nie będę miała żadnych wyrzutów, że to stracony czas. Pojadę jak zwykle sama, bo inni mają przecież pranie, prasowanie i te obiady....

Masz 40 lat.... interesujące z Ciebie kobieta...a może pokażesz swoją fotke...... nago???:):D

Gość owefwfwl
tak trzymaj gratulacje..:)

Co z Tobą Aniele, tylko nagość Cię interesuje??? :) I to juz wszystko???

Gość prawie 50
Gdzie ty zyjesz?Moje towarzystwo to większosc aktywnych nadal ludzi.Kobiety zadbane ,wysportowane,basen,sauna fitness to cos tak normalnego,ze zadna z nas nie zwraca na to uwagi. Korzystamy z życia nadal mimo wieku i to nie tylko na sportowo:)

Gość DADAAAAAAA
hej Calisto! to ja mam lepiej! :-p mam prawie 39 lat i chodze na imprezy z drum'n'bass! ;-) wiesz co to?? to taka bardzo energetyczna muzyka klubowa. tancze do rana :-p oprocz tego jezdze na koncerty rockowe, festiwale..itp. jestem ladna kobietka, mam powodzenie i mam chlopaka kochanego ❤️ duuuuzo mlodszego ode mnie. nie tylko do dobrego seksu. jestesmy para i kochamy sie! ;-)

Gość A Callisto
wlasnie ledwo dycha po tych cwiczeniach :-D

Gdzie żyję? Wyobraź sobie, że w stolicy. Moje przyjaciółki, to dziewczyny świetnie wykształcone i spełniające się zawodowo. Może w tym jest problem? Nie wystarcza im już czasu na nic więcej poza pracą, spotkaniami zawodowymi po pracy itd. Jasne, że chodzę potańczyć - uwielbiam. Poza tym, nie wiem czy potraktowanie mnie z góry coś tu zmieni. Oczywiście - nie, a szkoda...

Gość bikapel
No ale w sumie o co chodzi? Ze nie kazda kobieta jest fanka sportu tak jak ty?

Gość astreger
a ja uwielbiam czytać i nie czuję się upośledzona z powodu tego,że nie sprawia mi frajdy jazda na rowerze,czy basen :-) każdy lubi cos innego

Nie, nie o to. Sport jest ok, ale to oczywiście dodatek. Chodzi o to, że wiele kobiet niewiele robi dla siebie. Tak jak napisałam, jesli już znajdzie się dziewczyna, która biegnie ze mną np. na koncert, to potem ma wyrzuty, że ten czas powinna była poświęcić rodzinie. Co się przyssaliście do tego sportu, to był tylko przykład.

Uwielbiam czytać, głównie książki podróżnicze, a Kapuściński to mój idol. Nie chodziło o spooooooort !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bikapel
A masz dzieci?

Gość bikapel
bo jak sie ma dzieci, to ciezko poswiecac tylko sobie czas, a jak kobieta tak robi, to wszyscy maja do niej pretensje i nazywaja egoistka.

Często tak właśnie jest, jednak nie chodzi o to, żeby czas poświęcać TYLKO sobie. Rzecz wtym, żeby o sobie nie zapominać zwłaszcza, kiedy dzieci już są dorosłe:)