Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo mi Ciebie brakuje

Brak

Polecane posty

"Brzydcy" Grażyna Łobaszewska http://dano2005.wrzuta.pl/audio/4kuY0JvJjQQ/grazyna_lobaszewska_-_brzydcy Brzydka ona, brzydki on Mała stacja, kiepski bar A oni przytuleni, jakoś niezwykle tak Jakby się miał utlenić nagle świat I gdzieś w jeziorach Ľrenic światła na tysiąc par W czterech słońcach żar Gdzieś tu chyba zakpił los Ona brzydka, brzydki on A taka ładna miłość, aż nierealna wręcz Tak jakby ich spowiła tęcza tęcz I wszechobecna siła Tknęła na czystszy ton Tkliwy serca dzwon Nie mów do mnie często zbyt "Wyglądasz dziś jak nikt" Jakoś nie bawi mnie już wcale Ten banalny szyld Ja ci odpowiem szczerze Uprzejmie wierze, lecz nie w tym rzecz Brzydka ona, brzydki on A taka ładna miłość Mała stacja, kiepski bar Brzydka ona, brzydki on A taka ładna miłość Brzydka ona, brzydki on To nie w tym rzecz Nie w tym rzecz

Gość manque de Toi
Ja nie jestem Księżniczka Ja jestem Królewna;) śnieżka jakby ktoś pytał:D;)

Adagio http://www.dailymotion.com/video/x22hpm_lara-fabian-adagio-official-videocl_music Nie wiem, gdzie cię znaleźć Nie wiem, jak do ciebie dotrzeć Słyszę twój głos w wietrze Czuję cię pod skórą Będę na ciebie czekać Adagio Wszystkie te noce bez ciebie Wszystkie moje sny cię otaczają Widzę i dotykam twoją twarz Spadam w twoje objęcia Gdy czas jest dobry, wiem Będziesz w moich ramionach Adagio Zamykam oczy i odnajduję drogę Nie potrzeba mnie do modlitwy Zaszłam tak daleko Walczyłam tak twardo Nic więcej do usprawiedliwienia się Wiem wszystko to, co zostało Czy pianino to gra? Jeśli wiesz, gdzie mnie znaleźć Jeśli wiesz, jak do mnie dotrzeć Zanim to światło zniknie Zanim odbiegnę od wiary Być jedynym człowiekiem, żeby powiedzieć To ty będziesz słyszeć moje serce To ty dasz swoje życie Zostaniesz na zawsze... Och... Nie pozwól temu światłu zniknąć Nie, nie, nie, nie, nie, nie Nie pozwól mi odbiec od wiary Być jedynym człowiekiem, żeby powiedzieć To ty wierzysz, uczyń mnie wierzącą Nie wypuścisz... Adagio...

Dzień dobry :) Życzę Wszystkim którzy tęskną i brakuje im swojej połówki, i Tobie miłego dnia :)

Twój_Skarbku ...gdzie są tacy faceci jak Ty ?

próbuję zapomnieć, kochany... próbuję wyrwać serce, zatłuc wspomnienie Ciebie. Nie potrafię. Zagłuszam wszystkie drgnienia powietrza, ale wracasz do mnie. kim jesteś? Spotykam Cię, cały Ty, którego nie mogę już dotknąć, ale jesteś daleki.. Tesknię do Ciebie, tego którym byłeś, a może w kogo się przemieniłeś na krótki czas... twoje oczy były wtedy spokojne, uśmiechałeś się jak dziecko, pokazałeś gorace serce, tak bardzo chciałam bys był szczęśliwy!! Zasługujesz na to. Ale Twoja otchałań wciągnęła Cię z powrotem, znów jesteś zimny i pełen goryczy... Myślę wciąż o Tobie, każdego dnia. Tęsknię za Tobą, Michał.

Do I am :) Są tacy faceci, są tylko trzeba im zawierzyć, szczerze zwaierzyć! Ten którego kocham /K.Skrzynecka, R. Janowski/ http://lolcia1906.wrzuta.pl/audio/1U8sk8Z58Ku/skrzynecka_janowski_-_ten_ktorego_kocham Ty może nawet o tym nie wiesz, gdy przy mnie śpisz, gdy mnie całujesz, że moje sny sa pełne ciebie i w sobie moje serce czujesz. Dotykam snu a moje ręcę, pragną dotykać twojej twarzy, niewiem czy umiem być kimś więcej, niż tylko cieniem twoich marzeń. Być może ten którego kocham, jest moich marzeń wiernym cieniem, i jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem. Być może ta ,ta którą kocham, jest moich marzeń wiernym cieniem, i jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem. Wiem że juz łatwo się nie zmienię, i że nie jestem ideałem. Więc sprowadź nasze sny na ziemię, by się marzenia stały ciałem. Żyjemy ciągle obok siebie, w swoje marzenia zapatrzeni, Więc zanim się spotkamy w niebie, bądzmy ze soba tu na ziemi. Być może ten (ta, ta )którego kocham jest moich marzeń wiernym cieniem i jeśli o mnie śni po nocach jest moim życiem i spełnieniem.

Gość Krokodylka
Też tęsknię, pragnę poczuć jego miłość, którą okazuje na jemu znany i wygodny a dla mnie trochę obcy sposób. Ale wiem, że mogę sobie pozwolić na to, bym sama sobie wzięła to, czego chcę. A może nawet pójdzie w moje ślady... Więc dość obserwacji i oceny, zastanawiania się, czy kocha czy nie kocha. Sama się nim pokocham, nim nacieszę. Ależ my potrzebujemy miłości! Wszyscy.

Gość giraffee
ale pierdolenie :D 🖐️