Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lauraaaaaa

nudzę się i zrobiłam tapetę na kompa P

Polecane posty

Gość idźcie już spać
opisz jak ją robiłaś? całkiem fajna :) (choć za zielenią nie przepadam)

niewiem czy da się tak opisac: najpierw gardient dwa kolory żółty i zielony, potem na to brushe kwiatowe i takie tworzące cienie, każdy na osobnej warstwie, no i każdy podrasowany rozmyciem i szumem, w sumie nie potrafię tego opisywać, ale polecam wpisać na google tutoriale photoshop. Ja się stamtąd wiele nauczyłam :)

co prawda ten nie jest tak dopracowany, zajął mi ok 30 min ja nie mniej ale jak dałam na tapetę to całkiem fajnie i zostawiłam :P

Kancie może "W pogoni za szczęściem" "Choć goni nas czas" "Adam" całkiem fajne filmy

niewiem czy oto chodzi ale może Lśnienie? co prawda jako horror jak dola mnie nie był straszny, ale świetna gra Nicholsona. Chociaż miał to być lekiki film więc raczej nie na teraz

Dzzzulia- ja lubię co jakiś czas zmieniać całą kolorystykę komputera ( przeglądarki, gadu, tapety) w poszczególny kolor i tym razem padło na zielony, jakoś tak wiosennie :D ale jutro mogę zrobić coś w fiolecie jak się będe nudzić w nocy :D

Gość bueeeeeeeeee
tapeta nie w moim guscie ale na photoshopie to ty sie napewno nie znasz.. bleee

może nie znam się tak bardzo dobrze, ale nie przesadzaj że wcale, ta praca akurat była na szybko, a dodałam ją tu dlatego że mi się nudziło :P