Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tmikamika25

telewizor

Polecane posty

Gość tmikamika25

chce kupić telewizor LCD. mój pokój ma 3,70 szerokości, na jednej ścianie stoi kanapa, a naprzeciwko będzie telewizor, jaki wybrać? 26 cali? czy 32? jeżeli powieszę go na ścianie, to odległość jeszcze odrobinę się zwiększy

32 weź, 26 moze byc troche maly, aczkolwiek jak nie bedziesz miec telewizji HD to nie bedzie to za bardzo gralo razem...

Gość tmikamika25
to znaczy co nie będzie grało z czym? sory, laik jestem

chodzi o to ze normalna tv wyswietla tylko okolo 500 linii i na duzych tv obraz robi sie malo wyrazny. do duzych tv to telewizja HD jest potrzebna (ma chyba 760 albo 1080 linii)

Gość tmikamika25
ale 32-calowy to nie jest aż taki duży telewizor. co byś wybrał? teraz mam osiedlowa kablówkę (3 kanały na krzyż), potem pewnie założę cyfrowy polsat chyba zrobię tak. pójdę do sklepu z miarką i będę zasiadać przed telewizorami różnych wielkości i tak wybiorę.

hehe. wez 32 calowy, dobrze ci radze, 26 bedzie troche maly. wiekszy jak 32 calowy to do salonu jakiegos najwyzej z marek to sharp, samsung

Gość tmikamika25
ok, zapiszę sobie. a LG to nie jest dobra marka telewizorów? bo taki wpadł mi w oko i powiedz, czy teraz każdy można powiesić na ścianie?

sharp, samsung to najlepsze, inne tez nie sa zle... czy kazdy mozna powiesic to nie wiem, pytaj w sklepie

Gość tmikamika25
dziękuje, miłego dnia, Kwiatku :)