Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajny501

czy poprzez internet mozna poznac realna kobiete?

Polecane posty

witam , na innych portalach internetowych zamieszczalem ogloszenia ze chcialbym poznac normalna zwyczajna kobiete z terenu slaska w wieku ok 35- 45 lat , ja mam 35 lat jestem podobno milym i sympatycznym facetem jednak brakuje mi kobiety , otrzymalem dwie odpowiedzi o sex za kase na godzinke . mam do was pytanie czy mozna poznac poprzez internet realna kobiete ?

Gość ja roocham
poznałem taka czterdziechę na czacie i bzykam ją ile wlezie a cyce jej sie pieknie bujają

Gość mozna poznac
fajna kobiete ale jest to dosc trudne zalezy kogo szukasz czy zalezy ci tylko na jednorazowym sexie czy szukasz czegos wiecej

ja chcialbym poznac kobiete z ktora mozna sie spotkac porozmawiac na kazdy temat a zeby sex byl milym dopelnieniem takiej znajomosci , chcialbym zeby to byla znajomosc na zasadzie kolezenstwa przyjazni

poszukaj w realu bo latwiej. a skoro juz sie uparles na virtualna znajomosc to poszukaj na jakisz stronach typu we dwoje czy jakos tak

no wlasnie te fajne normalne kobiety sa juz zajete a na ogloszenia odpisuje te szukajace sponsorow ktore interesuje tylko kasa za godzinne spotkanie albo dostalem kiedys odpowiedz gdzie kobieta napisala dwa zdania i zrobila 6 bykow ortograficznych , a moze tutaj znajdzie sie jakas normalna zwyczajna kobieta ze slaska lub malopolski ?

Gość ja ci powiem
jestem ze śląska..

Gość o ja p...
a realnego faceta? a jesli tak, to jaka kurwa roznica? :o

Gość ja ci powiem
ale mam 32 lata..

a czy to jest problem bo dla mnie nie wiec jezeli masz ochote to prosze napisz maila

Gość ja ci powiem
wiek moze nie gra roli , ale jest problem ... jestem mężatką ... więc penie ta znajomosc nie wchodzi w grę , musisz pewnie szukac dalej..

Gość emila123
Ja swojego chłopaka poznałam 2 lata temu na naszej-klasie. Jesteśmy zaręczeni i planujemy ślub :) To najlepszy człowiek pod słońcem. Mozna :)!

Gość ja ci powiem
ok , zostawiłam ci wiadomośc na mailu ,

głowa do góry... moja k....oleżanka poznała męża na sympatii. W sumie są szczęśliwym małżeństwem :P