Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakija25

Zatoki-dlaczego to tak boli????!!!

Polecane posty

Gość Smakija25

Przewiało mnie porządnie- mam zapalenie zatok. Boli mnie cała twarz, szczęka,zęby i czubek głowy. Z nosa sączy się ropa z krwią albo krew z ropą bo krwi więcej. lekarz zapisał mi dalacin 3 co 8 godz przez 6 dni. czy w p[oniedziałek będę mogła do pracy wrócić?

srednio to widze. taka kuracja trwa z tydzien. a bol zatokowy to najgorsze co tylko moze byc:/ jest bardzo dobry (chyba) antybiotyk w areozolu, zapytaj swojego lekarza, bo teraz niestety nie pamietam nazwy:(

Gość moim zdaniem 357
bioparox to ten antybiotyk - pomaga lepiej niż te do łykania-szczególnie na zatoki mądry lekarz wiedziałby , inni niszczą nasze organizmy antyboitykami wewnętrznymi bioparox leczy też anginę, zapalenie oskrzeli, a nie wyniszcza całego organizmu

Gość Gość

Inhalator stosuję od dawna, konkretnie model nazywa się Novama Familino Pro. Tak naprawdę podawanie środków farmakologicznych do organizmu ma duże znaczenie. Nebulizacja to metoda praktycznie bez skutków ubocznych. Akurat w tym modelu dochodzi dożywotnia gwarancja rozszerzona, włoska technologia, dość znana nawet u lekarzy, więc polecam od siebie.