Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redereder

Mam nietypowe problem

Polecane posty

Gość redereder

Hej. Spotkałem na portalu randkowym o2 dziewczynę piszemy sobie e-maila itd.. tylko ze jest z Rosji. Kurcze a taka ładna dziewczyna. Cholera nie wiem co mam robić. Jest ze mną zainteresowana, nie mówi po polsku. Nie wiem co mam robić ? Szkoda mi bo jest okazja. Może ktoś z was ma albo miał Rosjankę ?

moj sasiad ma kobiete z Bialorusi.Piekna, mila (mowi po polsku dosc dobrze), maja sliczna mala coreczke.Jest zakochany w nich obu na zaboj.Jezyki sa troche podobne , co sie lamiesz.Nauczy sie polskiego .Ty pociwiczys rosyjski , bedzie git.Rosjanki sa pieknymi kobietami.

Może ktoś z was ma albo miał Rosjankę ? mój kumpel miał raz ale mówił że cena nie była adekwatna do usługi ;)

och przestancie.Wszedzie tylko dopatrujecie sie zla.Przeciez nie zeni sie z nia za miesiac.Jak Ci sie podoba kobieta to sprobuj ja poznac.W Niemczech mezczyzni przywoza sobie kobiete z Tajlandii, nie zna w ogole jezyka i slub biora, kobieta uczy sie niemieckiego i sa szczesliwi.Mieszkam tu i widze takie sytuacje.Dlaczego on mialby trzasc portkami ze strachu.

Jest ze mną zainteresowana, nie mówi po polsku. Nie wiem co mam robić ?" to może ty zacznij sie uczyć języka rosyjskiego :) ?