Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalanatala

czy normalne jest takie myślenie o sobie...

Polecane posty

Gość natalanatala

mam 22 lata, chłopaka który mnie kocha, dowartościowuje, mówi że jestem ładna idt..a ja ciągle mam takie niskie poczucie wartosci, jego byłą dziewczynę obserwuje, ogladam zdjecia na naszej klasie i myśle sobie " JAKA ONA ŁADNA, ZGRABNA" porównuje do siebie, nie moge czasami przestać myslec o niej. Jakieś chore to jest!! Jak ja spotykam to gapie sie z góry na dół. Niby mam te 22 lata ale czasami czuje sie jak jakas zazdrosna 15 latka..czasami jej nie nawidze nawet za to że jest ..

Gość natalanatala
na fitness..a co mi to da, nie jestem gruba a niektórzy mówia że nawt zgrabna i szczupłano ale i tak nie wierze w siebie i porównuje

Olej tą jego byłą,bo przecież jest z tobą ten chłopak a w ogóle to musisz z takim mysleniem walczyć i to najlepiej od razu. Wypisz sobie cechy na plus i ćwicz tylko te plusy w swojej głowie a tamtą sobie obrzydź i juz,bo jak nie to psycholog cię czeka

Gość natalanatala
dzieki za odp ale czy ktos mogłby nie pisac o gumce tylko cos bardziej na temat

ale wpis o gumce jest jak najbardziej na miejscu i może znacznie odmienić twoją sytuację :D

Gość natalanatala
mam takie poczucie wartości bo niegy żadne z rodziców nie powiedziało mi że mnie kocha, moj ojciec duo pije i raczej same nie miłe rzeczy słysze na swoj temat, dlatego cięzko mi uwierzyc jak ktos mówi że jestem fajna, miła, ładna itd,

autorko pytanie czy jesteś w stanie usunąć konto na Naszej Klasie ?

Gość natalanatala
nie bo moja ciekawość czy tamta dodała jakies zdjecia jest większa

nie bo moja ciekawość czy tamta dodała jakies zdjecia jest większa" nie mam więcej pytań :) Jedyny twój ratunek w tej mocnej gumce z pasmanterii :D

Regres! alez ty masz wymagania! Tak z grubej rury zaraz.. zacznijmy może od mniej drastycznych zmian..:)

Gość natalanatala
hmmmm

zacznijmy może od mniej drastycznych zmian.." w tym przypadku inne metody oprócz kasacji NK spełzną na niczym , bo siłą babskiej ciekawości i tak autorka znajdzie sie wczesniej czy pozniej na zielonym portalu ;) no może ta gumka jeszcze jej coś może pomoże :P

kobieto- dziewczyno- ależ ty się lubisz zadręczać- kręci cię masochizm czy co?

Gość natalanatala
wcale nie lubie sie zadreczac bo to nie jest chwilowe moje widzi mi sie tylko ja od kąd pamietam mam takie niskie poczucie wartosci o sobie swoim wyglądzie i zachowaniu i ogólnie a ta była jego dziewucha mnie dobija. nie znoszę jej i ona tez mi pisała jakies głupie wiadomości że jej chłopaka mam zostawic w spokoju ze jej go odbiłam i ze mnie nie nawidzi za to, ja jej tez nie znosze. Szlak mnie trafia że takie cos mnie gnebi no kur...przeciez jestem na 3 roku studiów a to typowe dla gimnazjum takie zachowania

Szlak mnie trafia że takie cos mnie gnebi no kur...przeciez jestem na 3 roku studiów" na czwartym roku przestanie :D