Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simona1811

Głośniki +klawiatura i myszka

Polecane posty

Gość Simona1811

Dostałam nowego kompa :D jest super, kosztował niecałe 2000zł, ale wyposażenie ma kosmiczne :) Tylko brakuje mi głośniczków multimedialnych i jakiejś lepszej klawiatury z myszką, bo ta standardowa mnie wkurza. Taki totalny ascetyzm, nie mój styl. Gdzie kupić porządne głośniczki i klawę z myszką?

Klawy ci nie polecę, bo się nie znam, ale głośniczki i owszem, bo mój mężczyzna (jak ja lubie mówić o nim w ten sposób) osttanio kupił creativa z... yyy... to sie chyba subwoofer nazywa. Zwał jak zwał dźwięk dają porządny, cała chałupa aż chuczy, gdy sobie swoich Iron maidenowców zapuszczam :D A dokładnie mamy Creative Inspire A300 z electro, a kosztowały niecałe 150zł.

oj, nie trzeba od razu inwestować w creative. obadaj jakąś mniej znaną firmę, ja mam głośniki tracer'a, nie spodziewałam się, ze mogą tak "dawać" :) a i kosztowały niewiele, kupiłam je właściwie w ramach prowizorki, bo nie miałam kasy...ale wiadomo - prowizoryczne rozwiązania wytrzymują najdłużej :D

No nie zawsze,ale niech ci będzie-tracer jest o.k. Natomiast jeśli chodzi o super głośniki, klawiaturę i myszkę to jeśli amsz kasę nie powinnaś mie problemów z zakupem. Teraz naprawdę można kupić kosmiczny sprzęt( przewaznie też w kosmicznych cenach)

Klawiaturę i myszkę to sobie kup Tracera bo w tym przedziale cenowym nic lepszego nie znajdziesz, ani nic ładniejszego. Jeśli narzekasz na to, że standardową masz myszkę to tracer ma spory wybór i znajdziesz jakąś odjechaną. W ogóle to kup sobie jeszcze ich czadowego pen drive w kształcie różowej śiwnki albo hipopotama. Są rewelacyjne :)