Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiunia Lodziara

Chyba sie zabije

Polecane posty

wlasnie uswiadomilam sobie ze bylam traktowana jak totalne zero jak totalne dno jak przedmiot przejaciele wszyscy oraz rodzina mowili mi ze on jest mezczyzna ktory lubi rozne smaki swiata ale bylam glupia ze nie posluchalam najblizszych mi osob :(

Gość uupp
co to znaczy być mężczyzną, który lubi różne smaki świata? ta metafora jest dla mnie zbyt skomplikowana, szczególnie w zestawieniu ze złym traktowanie...

Powiedz to nekrofilowi:)) Ale jazda z tymi nickami:))Podziwiam za oryginalność;P usmiałem się:))

zapewne po prostu musze przestac myslec o nieudaczniku skreslic tego czlowieka ktorego moi przyjaciele oraz rodzina dawno skreslili

Gość czterak
Co Ci zrobił? Zdradził? Spróbuj si ę wygadac to pomaga :)

dobry duch po prostu dzis mam dzien wgladu w to jak bardzo przegralam w zyciu przegralam zycie - bedac z nieudacznikiem cud ze zyje ale moje zycie stawiam pod znakiem zapytania przy czym musze juz przestac myslec o ludziach ktorzy zniszczyli moja godnosc chyba jednak pojde do przodu

Kasiu, zastanow sie.Gdyby wszystkie kobiey zabijaly sie z powodu zle ulokowanego uczucia, cmentarze bylyby na maksa zapelnione.A tam nikomu nie powinno sie spieszyc.Cy jednen facet przekresla rod meski?No przeciez to jest absurd.Pomysl spokojnie nad tym , tak bez emocji.A najlepiej to idz na spacer, idz do kawiarni na dobre winko, kolezanke pod pache i zamowcie wlasnie wielkie lody czekoadowe na poprawe humoru.Nic tak nie poprawia nastroju jak lody i czekolada.

nieudacznik hm.. w skrocie - daje milsoc wszelkiemu rodzajowi zenskiemu juz nie ma sensu grzebac warto zyc tymczasem uciekam by isc do przodu oraz na czekoolade :)

i słodkie lody z polewą czekoladową a migdałki i orzeszki na poprawę myśli:))

jak bedziesz zamawiala lody albo pachnaca czekolade to pomysl, ze pewna starsza pani z Kafe ,tez uwielbia takie smakolyki.A swiat nie jest tylko w kolorach szaro-burych.Ma inne klory tez i od Ciebie zalezy jaki kolorem pomalujesz sobie zycie.Najlepiej maluj takim jakim sobie wymarzysz i przede wszystkim ulubionym.Daj sobie czas.Te natretne mysli wywal do kosza.Zadbaj dzis o swoje kubki smakowe i o cieplejsze mysli w glowie i serduszku.Zycze rozpusty podniebienia.

dobry duchu-doskonaly pomysl ,by oczyscic sie ze zlych emocji.Czas na nowe .

dobry duch nie mam fotki poniewaz nie chcialam nawet wziac wiedzialam ze cos z nim nie tak nie do konca wiedzialam co :( Ale b dziekuje kochani za mile slowa :) Wyglada na to ze jeszcze troche pozyje.

A szkoda,ze nie masz...więc żyj i tak trzymaj i więcej mi się tak nie puszczaj:)))

Gość ja tez sie zabije
juz mam dosyc :(

Następna klientka...;) Myślisz,że tak łatwo być duchem? Potępionych nie brakuje a nie sądzę,żebyś miała powód pomarańczo:))

Gość ja tez sie zabije
nie wierze w zadne duchy nie kazdy jest katolikiem zeby go straszyc potepieniem, nie musi byc powodu