Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiunia Lodziara

Chyba sie zabije

Polecane posty

zabij sie zabij !! i udowodnij chłopom , ze są warci Twojej śmierci ,. to tak jakby wszystkie kobiety sie zabily , bo meżczyzni są chultaje ,. glupia laska , masz niska samoocenę ,. daj spokój , zeby nawet tak pisać , to podpucha !

Gość ja tez sie zabije
jak bede miec cos zrobic zrobie tu sobie moge napisac i tyle,nie wszystko sie kreci wokol facetow tak jak bez przerwy piszecie,ze wszystkie problemy z nimi, nie wazne, juz tu nie odpisze

ale co sie stalo?Nie denerwuj sie i jesli masz zyczenie opisz , co tak bardzo Cie doluje.Sa tez zyczliwi ludzi tu:-)

Gość człowiek który oszukał diabła
ludzie mają większe problemy i żyją, za bardzo to przeżywasz lub chcesz tylko na siebie zwrócić uwagę :)

Gość Sami zachowujesz
sie mimo dobrych intencji jak slon w skladzie porcelany.

Gość Sami zachowujesz
moze Tobie ten psycholog by sie przydal?

możliwe ,że większości by się przydał dobry psycholog:)

Gość i nikt o Sami sie nie chce zab
takze

Gość Sami zachowujesz
bo ja Cie czytam ,to albo pozujesz (co juz swiadczy o zaburzonych emocjach) albo jestes zimna ryba.Taka nonszalancja z Ciebie bije i chlod, cynizm.Nic w Tobie mnie ma ciepla kobiecego, taka lalka do lozka na kilka razy.Poza tym az sie slinisz do mezczyzn, tak probujesz zainteresowac ich soba.Mysle, ze masz smutne zycie poprzez jakies traumy.

Cream po co to piszesz? bez działań nie ma efektów i tyle. sam psycholog nie wystarczy by poczuć się dobrze we własnej skórze.

nie analizuj mnie pomarańczo,strata twojego czasu ślinić się do wirtualnych facetów?...to moje hobby!

raczej ciężko jest kogoś ocenić po tym jak pisze i co pisze:P można przypuszczać ,że ktoś jest taki śraki i owaki , nigdy nie wiadomo kto się kryje po 2 stronie.....

Gość z innej planety
Nie kazdego stac na terapie u psychologa i nie kazdy ma warunki aby do psychologa chodzic. Cream - dlaczego masz takie zle zdanie o psychologach - jesli wolno spytac?

więc jest tak podam przykład: osoba srednio atrakcyjna (facet) idzie do psychologa isie zali ze nie moze poszukac sobie laski i psycholog co ma mu powiedziec : a prawde czyli masz marne szanse bo jestes :O b powie ze ma wierzys w siebie ze jest spoko i wszystko sie ułozy ale ma próbowac kogos poznac więcdaje rade " b" koles wychodzi jest podbudowany i mówi uda mi sie ale szybko jest kierowany do parteru bo nie ma powodzenia i sie zamyka w sobie i wnerwia bo stracił kase a gówno z tego ma ps : nie pisze tego o sobie :P

Gość z innej planety
Chyba za bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz. W psychoterapi nie ma gotowych recept , zmiana psychologiczna to dlugotrwaly proces. No i jak cos trwalo dlugie lata /brak powodzenia u dziewczyn/ to raczej trudno to zmienic w czasie jednej rozmowy. To wymaga czasu . Zgadzasz sie ze mna? Jaki to byl rodzaj terapi?

niewiem bo ja na terapii nie byłem to tylko przykład a mozna miec i 100 takich terapi i tak ten koles nie bedzie miał powodzenia bedzie jedynie dobrym przyjacielem który bedzie wysłuchiwał od kolezanek jak one mają zle ze swoimi facetami a zachwile bedą do nich pędzic :D

psycholog za darmo najpierw idziesz do psychiatry,po rozmowie dostajesz skierowanie do przychodni psychologicznej na terapie

"przejaciele wszyscy oraz rodzina mowili mi ze on jest mezczyzna ktory lubi rozne smaki swiata" Dobry tekst :D Coz niektorzy sie tylko do tego nadaja :classic_cool:

Gość z innej planety
A czego Ty sam oczekiwalbys od terapeuty ?