Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiunia Lodziara

Chyba sie zabije

Polecane posty

"trza sobie samemu radzic" Co Ty gadasz a jak ktos ma slaba psychike? to jak ma sam sobie poradzic ?:O

Cremik no jasne tylko malo czasu na anlize Zakladajac ze autorka przezyje to Sami bylaby cudotworczynia oraz otrzymalaby Medal za Wsparcie Zalamanych Kasiun Lodziarek (nie znam poprawnej odmianu)

jak ma słabą psychike to niewiem jak ma se poradzic :O moze brac jakies leki ale pewnosci nie mam czy to pomoze

Ona z brakiem czasu--zacznijmy od tego ze takie topy jak ten powinny być zgłaszane na redakcyjny niech zgłaszają na policje , było by mniej takich topików.

"moze brac jakies leki ale pewnosci nie mam czy to pomoze " To jest wyjscie tymczasowe a co dalej?

"ZK widze ze dociera ze ktos moze nie radzic sobie z emocjami." Nie nie chodzilo mi tylko o stany emocjonalne ale takze o bytowanie na tym padole ;)

nie nazwałabym tego wspieraniem kto jest gotowy na moje rady --''prawde prostu z mostu'' ,ten ją dostaje lecz problemów za nikogo nie rozwiąze.

Sami moze inaczej istnieja dwa rozsadne powody dla egzystencji tego topiku (wszak powinien juz byc usuniety) 1. Autora prawdopodobnie przezyla chwilowy negatywny stan emocjon. Czesto mowimy w zlosci - chyba sie zabije (juz nie daje rady, ktos mnie doprowadza do szewskiej pasji, rece opadaja, etc.) 2. jesli faktycznie topic mialby charakter zagrazajacy - zdjeto by go widac jednak ze ofiara - samobojczyni - odzyskala wiare i chec zycia, czyt. dalej - podniosla sie 3. istnieje tez kolejne uzasadnienie dla wegetacji tego topiku ale po co te analizy.

0] 19:00 [zgłoś do usunięcia] Ona z brakiem czasu Sami moze inaczej istnieja dwa rozsadne powody dla egzystencji tego topiku (wszak powinien juz byc usuniety) 1. Autora prawdopodobnie przezyla chwilowy negatywny stan emocjon. Czesto mowimy w zlosci - chyba sie zabije (juz nie daje rady, ktos mnie doprowadza do szewskiej pasji, rece opadaja, etc.) nie wiem gdzie jest ten top na którym z nią rozmawiałam,ale ona była bardzo zła na siebie na facetów myslę ze chciała się tylko wygadać wyrzucić z siebie złe emocje a topik egzystuje ,tylko dlatego ze na nim rozmawiamy;)

No i wlasnie autorka chcial zwrocic na siebie uwage i wyrzucic co ja boli. O zadnym zabijaniu nie ma mowy :D