Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jeddna

Wysłać czy nie wysłać do chłopaka

Polecane posty

czemu chcesz to zrobic?Chcesz emocje mu poruszyc?Film bardzo smutny i piekny.

Gość ŻycieToNieBajka
A czy jesteś pewna że on rzeczywiście .. będzie wspominał Ciebie jak będzie patrzył na nią ? Bo co jak się okaże, że on już nie czuje do Ciebie tego co Ty najprawdopodobniej czujesz do niego?

Gość taka jeddna
dużo dla mnie znaczył. Chcę żeby wiedział o tym

Gość ŻycieToNieBajka
To myślę, że lepszym sposobem byłoby mu to pokazać to w inny sposób. Bo w mojej ocenie to taki link to tak jakbyś uważała się za najlepszą w jego życiu. Jeszcze zależy jaki to facet. Ale może nie porównuj się do tej drugiej...

jezeli ,,to ma Ci sprawic ulge jak wyznasz w ten sposob ,to wyslij.Ale raczej musi byc osoba wrazliwa , by odebrac wlasciwie twoje intencje.Ten film ,to grzebanie w waszych emocjach.Pytanie czy warto?

Gość taka jeddna
trudno mi się porównywac bo widziałam ją tylko z daleka.... tak no pozegnanie mu wyślę.

Gość ŻycieToNieBajka
a czy chcesz coś zmienić w Waszych relacjach ? Masz nadzieję że do Ciebie wróci ? Bo jeśli tak no to chyba warto... powalczyć.

Gość taka jeddna
nie ma szans. Trudno mi powiedzieć czy dotrze do niego to co chciałabym mu przekazać. Mam tylko nadzieje, że jemu przynajmniej przez chwilę będzie mu przykro.

Gość znowu ten pustak
ale to smutne kurde no:(:(:(:(:(:(

to wysylaj.Przeslanie jest duze .Moze to bedzie dla Ciebie pozegnanie z przeszloscia.Zycze Ci tego, bo jesli bedziesz dalej pod wplywem tych emocji, bedziesz cierpiec i okres zdrowienia sie przedluzy.Sprobuj moze potraktowac to jako pozegnalny list.Zycze Ci samych juz wesolych chwil w zyciu.

Gość znowu ten pustak
tez zalezy ile chlopak ma lat...bo mysle ze jak jest ok 30 no chcoaz przezchwile sie zastanowi i jest uczuciowy ,jak dlugo byliscie razem to zalezy od wielu rzeczy;.....

Gość Oleńka234
Poniżanie się, to raczej nie jest dobry pomysł ... faceci tego nie lubią ...

Gość znowu ten pustak
pozatym mysle ze ten link nic nie zmieni w nim ...bo to zalzey od jesgo podejscia do waszego rozstania ...bo bez tego linku powinno mu byc przykro...a tak mzoe pomysli ze chcesz aby sie ulitowal nad toba....

Gość Oleńka234
Jeśli ma ok. 30 to tym bardziej nie, bo on jest bardzo kiczowaty ...

Gość znowu ten pustak
sokro wiesz lepiej.....

Olenko, nie dla wszystkich jest kiczowaty.Troszke delikatnosci, w osadach , by Ci sie przydalo.To tak jakbys autorce powiedziala, ale masz gust do niczego.Kicz i tandeta.Nie trzeba byc taka obcesowa osoba.Zrazilas mnie np. do siebie.

Gość Oleńka234
Ok... można i tak ... Plastikowe obrazy z jeleniem na rykowisku ... też są dziełami sztuki dla niektórych ... :O Jednak głośno się o tym mówi, że są kiczem i nikt nie protestuje ... :O

Gość Amandakot
Nie wysyłaj. Film strasznie kiczowaty i poza tym nie jest prawdziwy. Bo jakie znaczenie ma ktoś w naszym życiu, z kim już nie jesteśmy i nie chcemy być. Tak jakby mi mój były coś takiego wysłał, a ja mam teraz kogoś innego. czułabym się zażenowana i tyle.

oleńka,ale ona się nie poniża. Jeśli chcesz,jasne wyślij mu NA KONIEC,żeby wiedział,ile znaczył dla Ciebie,ale ten filmik faktycznie powinien być kierowany do jego dziewczyny,bo opisuje CIebie jako tą lepszą.DLa niego proponowałabym znaleźć troszke iny,taki który mówi,że jednak mimi wszystko ON zawsze,na zawsze będzie w Twoim sercu... Coś w tym stylu,że jednak dziękujesz mu za wszystko... : http://www.youtube.com/watch?v=eH4eZh5Gu30&feature=related

Gość znowu ten pustak
albo poprostu napisz mu sms ze na zawsze bedzie w toim sercu zajmowal miejsce...ze mu dziekujesz za wszystkie chwile szczescia ktore ci dal

Gość Oleńka234
Dokładnie... filmik jest zrobiony po najniższej linii oporu .. niedostosowany tekst do tła .... zdjęcia też brane pierwsze z brzegu ... bez obróbki... bez wizji artystycznej... w dodatku nie jest kierowany do niego, tylko do niej.... Nie jest nawet osobisty ... Ktoś to zmajstrował w 10 min. lub krócej ... W facecie to nic nie zmieni, a autorkę ośmieszy ... w zależności od faceta, bo jeśli mało wrażliwy to nawet wyśmieje z kolegami ... Nie radzę tego wysyłać ... :O

Gość Oleńka234
I nie oszukujmy się... My wiemy i on będzie wiedział, że za pomocą tego będzie chciała coś ugrać dla siebie ... a to zdecydowanie nie tędy droga ...

Gość Amandakot
do znowu ten pustak Ale po co ma taki teks pisać facetowi, który ma już inną? Po co????? To go tylko zniesmaczy. Oleńka234, zgadzam się z Tobą. Ten film jest tandetny, nie dla chłopaka, tylko dla jego dziewczyny. Poniżanie się i tyle. W życiu bym czegoś takiego nikomu nie wysłała, ani bym nie chciała dostać.

Gość Oleńka234
Niestety wysyłając to zrobi tylko złe wrażenie ... Taki tani sentymentalizm ... rzadko na kogo działa ...

Gość powiem ci co ja bym zrobila
a ja sądzę, że to tani chwyt. I gdyby mi to wysłała eks mojego chłopaka, bym się z niej szczerze śmiała. Zresztą, nie sądzę, że to coś da...Jesli byliscie bardzo dlugo, mooze. a jesli nie bardzo, to sie nie osmieszaj nawet.

Gość Amandakot
Właśnie, tani sentymentalizm. Za jakiś czas dziewczyna otrzeźwieje z uczuć i tylko będzie się czuła jak żałosna idiotka, nie będzie mogła sobie darować, że to wysłała. A na tego faceta to i tak nie podziała. Gdyby mu zależało, by coś zrobił. Ale mu nie zależy. Jakby mojemu takie coś przysłała była, to by mi się jej żal po prostu zrobiło.

Gość Misiaku
Nie wysylac. Tekst jest skierowany do dziewczyny, do Twojej nastepczyni. Czemu ona ma byc porownywana do Ciebie? Odszedl, najwidoczniej mial ku temu powodu. Teraz boli, ale kazda nowa sytuacja stwarza nowe mozliwosci. Wydaje mi sie, ze juz sie pozegnaliscie, po co znowu sie przypominac. I to jeszcze w taki dziwny sposob... Tez dostalam kosza od kogos, komu ufalam. Byl placz, zal, niezrozumienie. Nie wydzwanialam, nie pisalam, nie nachodzilam. Pozwolilam odejsc w spokoju. A teraz? Teraz jestem mu wdzeczna za to. Spotkalam kogos wyjatkowego, a bedac z tamtym nie mialabym na to szansy. Pomysl, czy bedac juz z kims chcialabys aby Twj chlopak dostal cos takiego od bylej dziewczyny?

Gość Oleńka234
Więcej honoru dziewczyny! Kiedy do mnie napisał, że chyba nie powinniśmy się spotykać to ja mu tylko napisałam ok, jak chcesz... i tyle ... Długo nie czekałam, jak zaczął o mnie znowu zabiegać ...