Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana.

napisac do niego?

Polecane posty

Gość niezdecydowana.

spotykalam sie z pewnym chlopakiem poznanym przez internet bylo sympatycznie on rowniez tak uwazal ale na jakis czas (3 mies) urwal sie nam kontakt, wiem ze on wchodzil na moj profil ale oboje uparcie milczymy :/ zalezy mi by jeszcze sie z nim spotkac, napisac do niego? nie osmiesze sie w ten sposob? zagadac tak po prostu "co slychac? " doradzcie prosze!

Gość Kubush
napisz do niego, ze dawno nie pisaliscie i z czystej ciekawosci co u niego. ___ znasz już SZOKUJĄCĄ prawdę o języku angielskim? Nie? Wejdźc tutaj i przeczytaj: http://allegro.pl/item938110907.html

Gość niezdecydowana.
po 3 mies spytac czemu sie nie oddzywa :P:P on mnie spyta o to samo a wlasciwie nie wiem jaki jest tego powod..

Gość d3456
skoro piszesz że wchodził na twój profil to znaczy że poznaliście sie na NK,gratulacje hehe ... www.skapiec.pl/#from41355

Gość niezdecydowana.
nie, nie na nk ;)

Gość czarodziejka_pieknaaa
Ale w jaki sposob urwal wam sie kontakt? czy on do ciebie napisal a ty juz nie odpisalas czy ty moze napisalas do niego a z jego strony nie bylo oddzewu?? dziwne troche ze przez 3 miesiace nie gadacie ze soba.

zdecyduj się w końcu facet milczy czy się odzywa ? najpierw piszesz ze 3 miesiące ciszy i czy wypada się odezwać a później piszesz że on się pyta czemu się nie odzywasz czyli jednak pisał no ja tak to rozumiem

A dlaczego nie miałabyś napisać? Chcesz,to tak zrób,po prostu.I nie siedz pół dnia na zastanawianiu się,czy napisać,czy nie:-0 Po prostu napisz,ot co :)

bo to jest bardzo wazne bo jezeli to z jego winy urwal wam sie kontakt to nie ma sensu abys sie do niego oddzywala bo tylko sie osmieszysz.

Gość niezdecydowana.
dokladnie bylo tak: mielismy sie spotkac ale on wyslal smsa ze jest przeziebiony i nie ma sensu zebym widziala go w takim stanie a ja mu odp ze dobrze sie sklada bo tez mi cos wypadlo i ze zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia i na tym etapie zamilklismy :/ potem byla sesja wiec zero czasu na cokolwiek, tak jakos wyszlo :/

Ale mysle ze niezobowiazujacy sms o tresci co u ciebie? nie zaszkodzi ci przynajmniej bedziesz wiedziala jaka bedzie reakcja, jezeli bedzie chlodny albo nie odpisze to sobie odpuscisz definitywnie. wyczujesz go po zachowaniu, chociaz ja uwazam ze gdybys mu sie bardzo podoballa to by nie odzywalby sie do ciebie az 3 miesiace, mysle ze facet napewno by znalazl kilka minut aby do ciebie napisac.

Wiec tak naprawde to ty odpisalas na jego wiadomosc , nie zrobilas mu zadnych wymowek, wiec dziwne jest ze facet nie podjal po tym zadnych staran, nie napisal, z twojej wiadomosci mogl spokojnie liczyc na to ze zgodzisz sie na kolejne spotkanie. No z facetami poznanymi przez internet tak bywa czesto, ze nie wiadomo z jakiego powodu nagle przestaja sie odzywac.

Chociaz ja uwazam ze gdyby mu na lasce zalezalo to napewno w ciagu tych 3 miesiecy znalazl by minute aby napisac smsa i wytlumaczyc sie ze ostanio nie mial czasu czy cos mu wypadlo. Ja wiem ze jezeli facetowi zalezy to nie da o sobie zapomniec kobiecie. A co do znajomosci wirtualnych to wlasnie dziewczyny trzeba podchodzic z wielkim dystansem, nie obiecywac sobie za duzo bo pozniej sa rozczarowania. Wystarcz poczytac troche watkow na kafe i pelno tutaj jest historii dziewczyn w ktorych facet przestal sie odzywac.

Gość marilllyn
Ja bym nie pisała, daj sobie spokój z takim kolesiem;/