Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkieallo

czy smoczek 6+ kaszka nie za duzy na 5 miesięczne?

Polecane posty

Gość wielkieallo

leci zbuzi mu kaszka przy tym smoczku, moze za wczesnie na 6|+ kaszka tomee tippee?

Jeśli leci mu z buzi to pewnie za duży najlepiej samemu regulować wielkość dziurki w smoczku pewnie już niedługo przyzwyczaji się do jedzenia gęstego z butelki :)

Gość mama poltorarocznego
My uzywalismy smoczkow Lovi Canpolu taki trojsplywowy czy jakos tak sie nazywal Chodzilo o to ze w zaleznosci jak sie podalo dziecku butelke to byly 3 rozmiary dziurek. Od 1 malutkiej do picia, 2 do mleczka i 3 do kaszy. Bardzo bylam zadowolona z nich.

Gość pytanie dodatkowe
Czy ktoś się orientuje jaki smoczek AVENTU jest do kaszek??? Czy ten tak zwany trójprzepływowy (ze szczelinką)???

Gość bbbyyyssstttrrraaa mama
z TT jest smoczek do kaszek bo takowy posiadam ;)

Gość wielkieallo
ale kaszka muwypływa z buzi.moze ta dziura za duza?ma 5 m-cy

Gość jam mam ten smoczek
i dla nas jest w ogóle za duży jakiś taki - kupiłam jak syn miał 5 miesięcy - teraz ma 8 i dalej nie chce z tego smoka korzystać - kaszkę woli jeść z łyżeczki - a mleko pije ze smoczka nr 3

Gość mamamamamamma
mój synek ma teraz ponad półtora roczku a i tak tego smoczka nie umie ciągnąc, za szybko mu leci, kaszka u nas tylko łyżeczką a z butelki pije mleczko wieczorkiem ze smoczkiem nr 3 tommee tippee(czyli tym od 6go miesiąca) musisz poobserwowac maleństwo, jak będzie umiał to czemu by nie, ale jak będzie mu ciakło i będzie się krzytusił(tak jak mój) to wiadomo - nie pasuje