torunianka23 0 Napisano Luty 26, 2010 Chodzi mi o zdania waszych ginekolog glownie co oni sadzą ktory z takich doustnych byłby najlepszy, ja powinnam brac prawie caly czas niestety:/ a lacibios femina kosztuje ok25 zł, wiec to troche duzo bo bym musiala 3 opakowania w ciagu miesiąca zjadac:( moze tamte sa tansze i tez tak skuteczne????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ToJaMamPytanko Napisano Luty 27, 2010 no wlasnie chcialam zapytac o multilac czy jest on skuteczny na flore bakteryjna w pochwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maluszekZZZ Napisano Marzec 7, 2010 wszystkie wpływaja na flore w pochwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ToJaMamPytanko Napisano Kwiecień 6, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba nie wszystkie na pochwe Napisano Kwiecień 7, 2010 moja ginekolog-położna zaleciła lacibios jednak jako najlepszy. ja kupuje za 19zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty_south 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 ja biore provag, z polecenia lekarza, wg mnie jest bardzo dobry, place 20zl z groszami, ale te probiotyki raczej tak stoja cenowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 a jak apteka jakie miasto??? u mnie po 25 zł lacibios femina:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O_L_A Napisano Kwiecień 8, 2010 Ostatnio w Warszawie na ulicy Zwycięzców na Saskiej w aptece koło piekarni był Lacibios femina za 19 zł czy coś takiego, ale chyba jeszcze taniej jest w aptekach Ziko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 28 latkaa., Napisano Kwiecień 8, 2010 ja stosuję provag profilaktycznie; polecali mi go i lekarze i farmaceuci.Lepszy niz inne z tego względu na to że szczepy bakterii pobierane od Polki, oraz badania prowadzone w Polsce.A co do ceny to też płace koło 20zl(zaezy gdzie kupie), ale myśle ze ceny tych probiotyków wszytskie będą zbliżone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawka79 Napisano Czerwiec 28, 2010 Ja stawiam na dobre i tanie - stąd mój wybór multilacu. Tańszy od lacibios feminę o 10 zł a to juz coś. Dodatkowo to nie tylko probiotyk ale i prebiotyk. Ja juz wiem co to oznacza, bo wyczytałam w ulotce :-) Ma substancję która zwiększa aktywnośc dostarczanych bakteryjek. Stąd jego skutecznośc znacznie większa niż większości probiotyków jakie brałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maluszekZZZ Napisano Czerwiec 28, 2010 no tak ale czy multilac wplywa na pochwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 ja stosuje lacibios fem i mi się wydaje najlepszy. a28latka, a moglabyś tutaj te badania wkleić albo mi wysłać na maila? jeśli masz to daj znać, ja chętnie poczytam :) a multilac nie wpływa na pochwę, ma chyba wskazania gastrologiczne z tego co się orientuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Catterine 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Z wymienionych stosowałam Multilac polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena09 Napisano Grudzień 4, 2010 Ja przy tego typu dolegliwościach zwłaszcza antybiotykowych podaje enterol i sobie i moim dzieciom,zwłaszcza przy biegunkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domatorka22 Napisano Luty 27, 2011 Multilac wpływa na cały organizm, ale jesli rozwinęła się grzybica pochwy, warto dokupić probiotyk ginekologiczny. Natomiast na co dzień multilac w zupełności wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MartaD5504 Napisano Wrzesień 20, 2013 Uzywaliscie preparatu o nazwie Quatrum? No bo szukalam komentarzy dotyczacych tego preparatu i postanowilam Was zapytac. Mozecie cokolwiek napisac mi o tym leku? Jest sens go kupowac, slyszeliscie o zamiennikach? Tu jest troche komentarzy o Quatrum: http://www.listalekow.pl/quatrum/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie chcialabym sie przejechac i wydac bezsensownie kaske, dlatego mam nadzieje, ze cos mi doradzicie. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 wg. mnie z probiotyków ginekologicznych najlepszy jest lactovaginal, jesli chodzi o układ pokarmowy kupuje najtańsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Też uważam, że lactovaginal, ale jest dopochwowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2013 pierwsze pytanie było o doustny probiotyk-ja z wymienionych wybieram provag, bo zaleca go mój ginekolog.Ale nie wiem czy jest sens stosowania probiotyku cały czas.Provag zaleca się przez 20 dni,później ewentualnie można zrobić badania na czystość pochwy-tam wychodzi ile jest lactobacillusów i tym bym się sugerowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2013 jeśli chodzi o probiotyki to mogę polecić acidolac, jest tani i skuteczny a przy tym całkiem smaczny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość enka enka Napisano Wrzesień 29, 2013 Acidolac Junior to jeden z ulubionych probiotyków moich dzieci :) Smakują im te misie a przede wszystkim są bardzo skuteczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2013 Mnie ginekolog ostatnio zalecił probiotyk dopochwowy lactovaginal, od razu po aplikacji kolonizuje pochwę bakteriami kwasu mlekowego, stosowały go już nasze mamy co świdczy o jego skuteczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2013 też stosuje lactovaginal jeśli jest taka potrzeba. brałam go już w czasie ciąży z zalecenia ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutekgość Napisano Kwiecień 27, 2016 multilac się wklada do pochfy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach