Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowsza

Czego mi brakuje?

Polecane posty

Gość zdrowsza

Hej, chciałabym na wiosnę wziąć się w garść i zacząć uprawiać sport, niestety moja dieta jest dość kiepska ;/ na trochę rzeczy jestem uczulona (w tym jajko, mleko, ser) a dużo rzeczy po prostu nie lubię. Znajoma mi radzi przed treningami (bo chce biegać) powinnam wzmocnić organizm. Ale jak? skąd mam wiedzieć czego mi brakuje? :( W necie dużo info o witaminach, gdzie jakie znaleźć ale tak prawdę mówiąc to ciężko określić samemu czego najbardziej brak.

Gość lilusia-malusia
chłopaka Ci brak z witaminą M , trochę chemii i będziesz mieć apetyt na wszystko. Miłam to samo chłopak rozwiązał problem. Powodzenia

Gość zdrowsza
hehe chłopaka (męża) mam i nie pomaga:)

Gość Teklla
hym.. możesz sobie jakieś badania zrobić, albo spróbować jakiś kompleks witamin i minerałów :)

Gość zdrowsza
Chyba tak trzeba zrobić, kupie jakieś witaminy a jak nie pomoże to pójdę do lekarza. Nie wiem czy te moje objawy to tez nie od stresu. Znacie może jakieś fajne sposoby na odstresowanie? najlepiej jakieś herbatki, ziółka, koktajle.

Gość zdrowsza
Napisałam z moimi objawami - a nie napisałam wszystkiego wcześniej - po prostu czuje się trochę osłabiona i zmęczona - dlatego chciałam zacząć ćwiczyć - co podobno dobre jest na kiepskie samopoczucie.

Gość przede wszystkim brakuje ci
ROZUMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!