Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alerginek

Wysypka na ramionach i łokciach u 5 miesiecznego dziecka.

Polecane posty

Gość alerginek

Proszę o porade, wrazie gdyby sie pogorszylo oczywiscie zasiegne porady lekarza. W czoraj po kapieli zauwazylam na prawym ramieniu u corki czerwona nieladna wysypke. Mialam po starszej corce robiona masc w aptece na uczulenie (okazalo sie ze na plyn do plukania) wiec posmarowalam raczke. Rano wysypki prawie nie bylo tzn pod dotykiem skora byla szorstkawa ale nie byla juz zaczerwieniona. Przed chwila przebieralam mala i okazalo sie ze taka sama wysypke ma tez na drugim lokciu. I teraz zastanawiam sie jaki moze byc powod. Mala karmie siersia, nic nie wlaczalam nowego do diety. Za to zastanawiam sie nd dwoma powodami ale nie wiem czy to mozliwe. Wczoraj i dzis kolo poludnia dostala po pol sloiczka dyni z ziemniaczkami Hippa. A 3 dni temu kupilam jej nowy balsam do ciala tez z Hippa , ale zastanawia mnie czy jest mozliwe by przy uczuleniu wysypka wystapila jedynie na raczkach?? Czy jest jakas mama ktora ma doswiaczenie w tego typu przypadku??

Gość ups ups up

Gość jaaaaaaaaa789
na 99% uczulenie,moja tez tak miała na proszek do prania,podejrzewam ze u was to ten balsam bo dynia i ziemniaki malo prawdopodobne