Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość operacja mnie czeka

Miał ktoś z was OPERACJĘ..??Pomocy....

Polecane posty

Gość operacja mnie czeka

za 2,5 tyg mam operacje-wyciecie woreczka.Dostalam termin od chirurga ktory potwierdzal go przy mnie telefonicznie.Dzis (IDIOTKA!!!) zauwazylam ze wsrod stosu badan do wykonania mam wypisane skierownie do szpitala..Czy to skierowanie mialam zaniesc odrazu do szpitala czy jeszcze nie jest za pozno??

Gość operacja mnie czeka
up

Gość operacja mnie czeka
up

Gość operacja mnie czeka
upup

Gość operacja mnie czeka
upup

Gość z tym skierowaniem idziesz
do szpitala na ten termin który ci powiedział chirurg przez telefon

Gość operacja mnie czeka
ktos wie??

Gość operacja mnie czeka
chirurg nie powiedzial mi tereminu przez telefon ale w gabinecie na wizycie zadzownil i ustalil mi telefonicznie termin .Po wykonanym telefonie wypisał mi skierowanie ktore wsrod strety skierowan na badania przed operacyjne przeleżalo 3 miesiace:-o nie wiem czy mialam to "skierowanie do szpitala" zaniesc odrazu do rejestracji w szpitalu???

ja miałam tak że zadzwonił do mnie chirurg i ze skierowaniem do szpitala miałam sie stawić tego dnia który mi wyznaczył

Gość 2 OPERACJE W CIAGU 6 TYGODNI
kazda z innego powodu, wiec nie panikuj bo o swojej szybko zapomnisz a po kazdej z moich nie bede do konca sprawna co nie jest wynikiem operacji tylko chorob. Skierowanie zabierasz ze soba w dniu przyjecia, na jego podstawie zostaniesz przyjeta do szpitala.

Gość operacja mnie czeka
czy skoro on telefonicznie mnie zglosił to znaczy ze ten termin mam zarezerwowany??Czy jesli teraz zaniose to skierowanie to bedzie wszytsko w porzadku???

Gość operacja mnie czeka
O Boze kobiety dziekuje wam:) juz myslalam ze naprawde skleroze mam juz w najcięższym stopniu:)

możesz iść z tym skierowaniem do rejestracji do szpitala nawet teraz, przynajmiej tam udzielą Ci konkretnej informacji bo ja raczej nie jestem bogiem:) Jak rejestracja będzie nieczynna idziesz na izbe przyjęć

Gość operacja mnie czeka
a skoro mam wyznaczony termin zabiegu na 11.03 to tego dnia sie stawiam czy dzien wczesniej??

Gość operacja mnie czeka
2 OPERACJE W CIAGU 6 TYGODNI czyli w twoim przypadku tez bylo tak ze lekarz rezerwowal termin , wypisal ci skierownaie ktore mialas dopiero przyniesc na operacje??

ja włąśnie stawiłam się dzień wcześniej przed operacją bo trzeba wykonać badania przed podaniem narkozy, m. in. muszą być wyniki krwi i rtg płuc

mój lekarz do mnie zadzwonił żebym sie stawiła dzień przed operacją, takze moze twój lekarz bedzie sie z tobąkontaktować przed operacją żebyś sie położyła w szpitalu

Gość operacja mnie czeka
z tym skierowaniem idziesz , ale czy takie skierowanie nie ma ważności??czy jesli on mi wypisal skierowanie 3 miesiace temu to nadal jest wazne???czyli ty nie martwilas sie juz o zadne sprawy zwiazane z operacją po wizycie u lekarza??? tak ci kazali?? bo ja planuje robic badania juz w ten poniedziałek

ja właśnie wtedy miałąm operacje ucha i zgolili mi chyba 1/4 włosów a miałam takie długie blond do pasa masakraaaaa, ale dziś trochę odrosły;) ale nieźle się poryczałam po zgoleniu włosów :)

Gość operacja mnie czeka
wiec na bank nie musialam tego skierowania zaniesc do rejestracji w szpitalu???

no mi te skierowanie napisali chyba parę miechów przed operacją

ja nie zanosiłam skierowania do rejestracji od razu po jego wypisaniu, musisz pogadać ze swoim lekarzem jeśli masz do niego telefon bo o takich szczegółach nie mam pojęcia

Gość operacja mnie czeka
ufff znalazlam kolejne potwierdzenie tego co mowicie.. "Termin planowego przyjęcia do szpitala jest ustalany przez pacjenta i lekarza kierującego do szpitala. Dokumenty niezbędne aby zostać przyjętym na oddział to: •skierowanie do szpitala •dowód tożsamości •dokument potwierdzający ubezpieczenie: "

Skierowanie mozesz miec od kazdego lekarza ale termin trzeba rezerwowac wczesniej po za przypadkami ostrymi. Powinnas byc zaszczepiona p/ zoltaczce i musisz wiedziec jak sie przygotowac w sensie somatycznym. Jesli bedziesz operowana metoda klasyczna to pewnie powinnas byc przyjeta dzien wczesniej ale to lekarz musial by Ci powiedziec, natomiast jesli laparoskopowo to rano w dniu zabiegu wystarczy, badania do lap. nie sa takie szczegolowe i zdaza je zrobic.

Gość operacja mnie czeka
2 OPERACJE W CIAGU 6 TYGODNI , "Skierowanie mozesz miec od kazdego lekarza ale termin trzeba rezerwowac wczesniej" czyli ta rezerwacja telefoniczna ktora zrobil lekarz wystarcza tak???a skierowanie w dniu operacji?

Gość operacja mnie czeka
ja gdy pytalam lekarza czy bedzie to laperoskop czy tradycyjne ciecie to powiedzial ze zawsze zaczynaja laperoskopem a pozniej decydują juz na stole jak sie zakonczy operacja

Najlepiej zadzwon na ten oddzial i zapytaj. Pytaj dotad do kiedy nie bedziesz pewna bo kazdy oddzial zalatwia to troche inaczej, niektore drukuja listy planowych przyjec i oddaja do izby przyjec a tam w danym dniu juz skoro swit wiedza ze maja kogos przyjac. Sa i takie oddzialy na ktorych trzeba potwierdzac termin ( moze byc w dniu przyjecia)trzeba na danym oddziale znalezc osobe ktora zajmuje sie trminami, uzyskac pieczatke na skierowaniu i to wszystko.Nie zawsze zaczyna sie laparoskopia np. u osob z wieksza nadwaga wiadomo ze jest to przeciwwskazanie do laparoskopii.

Gość operacja mnie czeka
Boziu czyli moze sie jeszcze okazac ze mialam to skierownie odrazu zaniesc zeby ponownie potwerdzic to co zarezerowal telefonicznie chirurg??:-o ale by byla wtopa:-(

Gość operacja mnie czeka
powiedz czy ty tez mialas u siebie skierowanie przez te pare miesiecy oczekiwania na operacje??

Ja skierowanie zalatwialam tuz przed pojsciem do szpitala.