Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kormoran

Rak piersi

Polecane posty

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.instytuthipertermii.pl www.facebook.com/instytuthipertermii

Gość gość
Udaj sie do http://godulahope.pl/ - mysle ze pomoga. Na pewno nie warto sie poddawac. nie rob sobie teogo. Sprobuj sobie pomoc!

Gość gość
żyje? ten rak zaczął żżerać 6 lat temu bez mała 7 lat temu.

Gość karolina8866
Warto sie często badać. Profilaktyka w takich przypadkach jest bardzo wazna. Moja koleżanka kupiła sobie i mamie na święta Braster do samobadania. Na wizyty trzeba długo czekać a w dzisiejszych czasach częste badania są już koniecznością nie tylko dla kobiet po 40tce ale i młodszych

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą! Należy się badać i sprawdzać stan swojego zdrowia regularnie. W http://www.euro-klinika.pl/ pomagaja w leczeniu chorob piersi.

Gość jola lojalna20
Jasne, ważna jest jeszcze metoda badania. Bo badanie wykonane palpacyjnie w domu, tak dla odpękania zadania to jest to bezcelowe bo nic z tego nie będzie. Ja jakiś czas temu kupiłam braster, miałam mase wątpliwości co do moich zdolności wymacania czegokolwiek. To jest bardzo fajna opcja, intuicyjnie się obsługuje nie da się zrobić czegoś źle. Usg mammografia oczywiście swoją drogo, powinno być wykonywane.

Gość gość
gość 2017.03.19 Zgadzam się z przedmówcą! Należy się badać i sprawdzać stan swojego zdrowia regularnie. W http://www.euro-klinika.pl/ pomagaja w leczeniu chorob piersi. Tak to prawda. Badanie to podstawa i dobra diagnoza.

Gość gość
Badajcie sie kobiety, mysli sie mnie to nie dotyczy, ale niestety to bardzo czesta choroba, wazne zeby byla wczesnie wykryta.

Gość jowita28
U mnie w rodzinie było kilka przypadków zachorowań na raka. Dlatego ostatnio stwierdziłam, że wykonam sobie w tym kierunku test Panorama Medistore. Z tego co mi wiadomo to, jeżeli ktoś w rodzinie był już chory na raka jest duże prawdopodobieństwo, że u mnie może też pojawić się rak. Wszystko zależy czy doszło do mutacji genów. Dlatego myślę, że najlepiej zrobię jak się zbadam i będę mieć pewność co do stanu mojego zdrowia.

Jeżeli któraś z Was ma do odsprzedania lek Eksemestan(Symex, Etadron) to ja poproszę mail: bydgru@o2.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować