Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milla_J

zwalczanie chróbgrzybica, hemoroidy,trądzik bez leków-fikcja czy prawda?

Polecane posty

Witam wszystkich! Chciałabym zapytać czy ktoś z was próbował prozdrowotnych rad z forum bioslone??? Nie chciałam tego zamieszczać w tytule bo obawiam się że wątek mógłby być usunięty... Nie chcę tu nikomu robić reklamy czy antyreklamy, chodzi mi o wasze szczere odczucia. Każdy chce być zdrowy, jest wiele chorób tzw. cywilizacyjnych: grzybice, hemoroidy, otyłość, wiecznie zapchane zatoki, alergia, na powyższym forum ludzie, którzy tam się aktywnie udzielają mają receptę na wszystkie te choroby - magiczną miksturę, koktajle błonnikowe i wiele innych. Co o tym sądzicie? Co myslicie o tzw. "Mistrzu", który jest tam wręcz wielbiony?

Gość słuchaj gówniaro
oni bardzo logicznie pisza, ale sa takie choroby, na ktore sama natura moze nie pomoc, te przykladowe hemoroidy - w niektorych stanach tylko operacyjnie.

Na tym forum oni piszą o wszechstronnym samoleczeniu organizmu np. nawet nie trzeba chodzić do dentysty, a wręcz jest to niewskazane!... ja nie mówię, że oni piszą niemądrze, nie piszę, że mądrze, tylko pytam opinii innych, co może mają więcej doświadczenia. I proszę mi tu nie wyjeżdżać z "gówniarami" - ja nikogo nie obrażam, więc Ty też zachowaj poziom godny ludziom.