Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKaarroolliinnaa

Pieczenie, parcie na mocz a wszystko to dwa dni po stosunku

Polecane posty

Gość KKaarroolliinnaa

Mam dość niecodzienny problem, gdyż od jakiegoś czasu dzień góra dwa dni po stosunku przeżywam istny koszmar. Nagle zaczynam odczuwać silne parcie na mocz, im częściej chodzę do toalety tym gorzej, zaczyna piec a na sam koniec mam krwiomocz. Na początku brałam furagin lecz zauważyłam, że nic nie pomaga. Wszystkie te objawy przechodzą po paru godzinach i wszystko wraca do normy. To nie zdarza się zawsze. nie potrafię określić częstotliwości jednak mam tak już prawie rok czasu. Czy ktoś potrafi powiedzieć co mi jest? mój ginekolog raczej na mnie zlewa i się nie przejmuje.

Gość zprezentował ci syfa
Biegiem do poradni "w".

Gość dokładnie biegiem do
wenerologa bo to nie jest normalne zebys miala krwiomocz... tez mi sie wydaje ze chlopak Ci podarowal jakąs chorobe weneryczną... Furagin jest na "chore" nerki albo zaziebiony pęcherz...gdybys przez nerki miala krwiomocz to ostatniego roku (bo jak piszesz rok masz takie objway) bys nie przezyla wiec niepotrzebnie go bierzesz.... Moze sie zdarzyc ze po stosunku (ale to zaraz po a nie nastepnego dnia) jestes tam poobcierana i cie piecze w środku ale to ze nastepnego dnia czujesz parcie na mocz i poeczenie podczas jego oddawania a na koncu jest krwiomocz nie jest normalne....

Gość dokładnie biegiem do
clotrimazolum jest na grzybice/drozdzyce.... nie na krwiomocz... ani grzybica ani drozdzyca nie powodują krwiomoczu ani parcia na pecherz... świad i pieczenie owszem ale te objawy z czasem by sie nasilaly (a jej to po jakims czasie znika) poza tym naczelnym objawem przy grzybicy są upławy (białe serowate) w tym przypadku stosowanie clotrimazolum ani u faceta ani u niej nie ma najmniejszego sensu bo sprawa jest powazniejsza niz grzybica.

Gość Miałam podobnie
Miałam podobnie,po ogoleniu miejsc intymnych i stosunku w tym samym dniu,zaczełam odczuwać parcie na pęcherz a po jakimś czasie pieczenie przy odawaniu moczu,ale nie miała krwiomoczu.Poszłam z tym do internisty dostałam antybiotyk,i po wybraniu antybiotyku kazał mi zrobić badania moczu.Prawdopodobnie masz nawracające stany zapalne,ale musisz koniecznie pójść do lekarza bo krwiomocz jest niebezpieczny.

Gość Miałam podobnie
Zakażenia nerek i dróg moczowych to najczęstsze choroby układu moczowego. Przebiegają one pod postacią odmiedniczkowego zapalenia nerek (pyelonephritis) i zapalenia pęcherza moczowego (cystitis). Objawami pierwszego są: gorączka, ból w okolicy lędźwiowej, dreszcze, bóle brzucha - lub przebiega ono bezobjawowo. Objawami zapalenia pęcherza są: częste i bolesne oddawanie moczu, któremu towarzyszy pieczenie, bolesne parcie na pęcherz, bóle dołem brzucha. Objawom tym może towarzyszyć gorączka, a w moczu duża ilość leukocytów (ropomocz), krwinek czerwonych (krwinkomocz) i w niewielkich ilościach białko.