Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alijahhhh

byc konsultantka AVON - oplaca sie??

Polecane posty

Gość alijahhhh

zastanawiam czy sie w to nie wkrecic. nigdy nie zajmowalam sie czyms takim, dlatego prosze oopinie dziewczyny, ktore sa konsultantkami. ile srednio na tym zarabiacie miesiecznie? przy jakich zamowieniach? jaki macie procent od sprzedazy? czy macie duzo klientek? boja tak naprawde to zastanawiam sie nad klientkami. w tej chwilinie pracuje, zajmuje sie dzieckiem,moglamwpychac te kosmetyki jedynie rodzinie i najlepszym kolezankom i nie wiem czy to by sie oplacalo.

Gość sama jestem konsultantka
jestem juz konsultantka 3 rok bywa roznie, zalezy od miesiaca ale nie zdazylo mi sie zebym nie zlozyla raz zamowienia przy kazdym nowym katalogu zawsze skladam, zarobki rozne zazwyczaj mam ok 200 zł na miesiac na reke czyli dla mnie, ale wtedy musze miec zamowienia na 600-700 zł, sa miesiace ze zarabiam jakies grosze od 50-do 100 przy nizszych zamowienia wtedy biore sobie cos z katalogu czego mi brakuje. klijentow mam z roznych zrodel, z pracy z uczelni bo studiuje zaocznie, z uczelni siostry i z pracy obydwu rodzicow pozdrawiam

Hej ja jestem liderem avon jesli chcesz byc konsultantką to moge cię zapisac :) oczywiscie bede ci we wszystkim pomagac:) wedlug mnie praca konsultantki to bardzo przyjemna praca :)