Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thesundidnotshine

Czemu on nie pisze?

Polecane posty

Gość thesundidnotshine

Eh jestem z chłopakiem, kochamy się bardzo i wogóle jest wspaniale.. Wczoraj jeszcze byłam u niego, on mnie odprowadził, było super.. Potem pisaliśmy SMSy i potem jakoś tak ucichło. Myślałam, że napisze mi smsa "na dobranoc" ale nic.. Więc ja pierwsza napisałam: Dobranoc. Ale on mi nie odpisał... Dzisiaj z rana też nic. Hmm może panikuje, ale sama nie wiem czy coś mu jest czy jak.. Wiem, że na koncie ma pieniądze i ma jak odpisać. Więc czemu jest cicho? Czy napisać do niego pierwsza?? Wolę gdy on do mnie pisze.. Ale sama już nie wiem :(:(

Gość noalejak
pewnie w trakcie wymiany smsowej zasnal, ot i tyle :o wyluzuj :) 🖐️

Gość thesundidnotshine
Eh może i tak ale z rana też mi zawsze pisał coś.. A dzisiaj cisza.. Nie ma go na GG. A ja się boję napisać tego durnego Smsa;/

Gość vbhhnm
daj wyspac sie w sobote chlopakowi durna babo :o

Gość thesundidnotshine
Taa już powinien być wyspany, bo miał zawieść gdzieś matkę dziś;/

Gość dodofifi
wczoraj pewnie zasnął a dziś z rana zaganiany nie pisz pierwsza on na pewno napisze :)

Gość noalejak
ile Wy macie lat? :o

Gość thesundidnotshine
Ehh może ja naprawdę przesadzam. Ale co mam zrobić? Ciągle tylko myślę i się denerwuję..

Gość thesundidnotshine
Ja mam 17 a on 18.

Gość noalejak
zajmij sie czyms konstruktywnym, chyba ze jedynym Twoim zajeciem sa rozmowy z nim na GG i pisanie smsow :o

mój nie pisze od poniedziaku. jutro ewentualnie sprawdzę czy żyle, ale tak ogolnie to sram na niego i to jest najlepsze wyjscie.

Gość vbhhnm
no jednak durna jestes wiesz ze mial gdzies zawiezc matke a ty siedzisz i wypisujesz glupoty na kafe myslisz ze on nie ma obowiazkow ? ma tylko sziedziec z kom w reku i ciebie pilnowac i jusz jedza znalazla sie bedzie mowila facetowi kiedy powinien wyspac sie ,kiedy sms-owac wyznacz mu jeszcze czas na sranie i szczanie :o

Gość vbhhnm
i już * :o

Gość thesundidnotshine
Niie. Dzisiaj muszę posprzątać w domu, a potem miałam się z nim spotkać.. Ale zawsze dostawałam jakiegoś SMSa na dobranoc i na dzień dobry.. A wczoraj i dziś cisza..

Gość noalejak
Kobieto, sama pisalas, ze musial jechac gdzies z matka... wiec czemu wymagasz od niego durnego smsa na dzien dobrego? jak chlopak moze zabiegany... czy od durnego smsa z rana zalezy Twoje zycie? nie, wiec wyluzuj... i lepiej przyzwyczajaj sie do takich sytuacji, bo bedzie takowych sporo jeszcze w Twoim zyciu

Gość thesundidnotshine
No ale wcześniej, gdy gdzieś jeździł z matką czy tam z kimś zawsze znalazł czas, żeby napisać.. Ja nie jestem taka jakaś, że rozkazuje mu pisać. Tylko to mi się wydaje trochę dziwne, że tak nagle się nie odzywa... Zaczynam się bać.

Gość noalejak
No to widocznie dzisiaj ma wyjatkowo zakrecony poranek, ze nie ma jak napisac do Ciebie.... Dlaczego baby wiecznie beda szukac dziury w calym ?? :o no dlaczego?

Gość thesundidnotshine
Okej. Idę zabiorę się za sprzątanie, potem się wykąpię, wyszykuję i może do tej pory się odezwie. A jak nie to trudno.. Ale miał się ze mną spotkać.

Gość vbhhnm
majac taka zrzędę nie zdziwiłabym sie gdyby w ogole juz nie odwzwal sie :D

Gość thesundidnotshine
W końcu napisał: Hey kochanie spisz jeszcze? Ja mu odpisałam: Cześć. Juz od dawna nie śpie. A ten: Przepraszam, że wczoraj już nie odp bo się położyłem i zasnąłem. Kocham cię :*:*:* Może na serio trochę panikowałam na darmo heh ^^

Gość nananananananananaaa
idz dieciaku pomoz lepiej mamusi w porzadkach sobotnich ech dzieci dzieci :o

Bo ci nie odpisal i panikujesz!!! Widocznie nie jestes pewna ze naprawde cie kocha... Na przyszlosc przestan panikowac z takiego powodu, jak dzieci eh;/

zalosne... napisal napisal!!! bo sie posikasz ze szczesia...