Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArekPoznan

Warto sprobowac ?

Polecane posty

Gość ArekPoznan

No wlasnie z 5 miesiecy stracilem z powodu jednej dziewczyny co mnie zwodzila, ale nie o tym chce napisac. Jest jeszcze taka jedna. Mijam ja w drzwiach raz na jakis czas. Ciezko jest mi zaczepic kompletnie nieznajoma.... W ciagu ostatniego roku juz ja z 6 razy mijalem pod blokiem bo przyjezdza do rodziny raz na jakis czas. Pare razy otworzylem jej drzwi raz sie nawet ladnie usmiechnela. Szukalem jej na nk jakis czas temu i nie znalazlem, lecz udalo mi sie to ostatnio. Napisalem juz do niej wiadomosc. Tylko mysle sobie jakby to rozegrac.... Podczas ostatniej znajomosci pol roku stracilem bo niewiedzialem, ze dziewczyna sama niewie czego chce itd. Wiec jak tu wybadac czy ona kogos ma ? Kiedy wypada dziewczyne zaprosic np. na spacer ? itd ? Jesli walne prosto z mostu na samym poczatku tekst w stylu " Masz kogos ? " to bedzie zbyt oczywiste. Nie chce poprostu popelnic tego samego bledu po raz drugi. Jakies rady ? ( Rocznikowo mam 20, a ona 19 ).

Próbuj!! Wiesz, moze nie pytaj czy ma kogos, ale zapros ja na spacer itd.- jak sie zgodzi to bedzie znak,ze nie ma nikogo(bo zakladamy,ze jest uczciwa i nie leci na dwa fronty). Powodzenia:)

Gość PiotrekKielce
Glupio tylko troche jak mnie splawi bo bede pozniej skazany na " czesc " za kazdym razem gdy ja bede mijal : S