Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwa..

Mały biust..

Polecane posty

Gość Wstydliwa..
fajnie ze ktos sie podzywa podemnie. dzieki. komentarz powyzej nie jest mój

Gość upaupaur
Według mnie jak masz miseczkę B to wcale nie masz takiego małego biustu ale oczywiście nie widziałam więc ciężko tak powiedzieć przez neta.

Gość Wstydliwa..
teraz niedawno, jakos w ciagu 2 miesięcy nabrał kształtu. hmmm jakby rozrusł się. czy jeszcze urosnie..?

Jestem w identycznej sytuacji jak Ty. Mam jeszcze nadzieję, że urosną :P

Gość pomarańczowa suczka
jak nie dasz foty to naprawde nikt ci nie odpowie. nie wieadomo jak wyglada reszta ciala - ramiona i brzuch. te same cycki zupelnie inaczej wygladaja w XS i w XXXL.

Gość Wstydliwa..
mam około 162 wzrostu jestem szczupła..

Prosze cię! po 1 weź na wstrzymanie jak chce sobie Ciebie mającą 16 lat ( !!) to neich sobie na jakasp orno stone wejdzie a nei Ciebie do tego prosić. Bo jak nie kocha cie za całokształt to jest kretynem, a jak chce sobie poruchać to niech sobie na dziwki idzie a ty sie nie dawaj.

Gość to niby skad
maja Ci sie wziac wielkie cycki?? z kosmosu? boze, dziecko drogie, zajmij sie nauka a nie przejmujesz cyckami!a jesli chcesz je pokazywac chlopakowi w tmy wieku to pinda jstes i tyle. DONAUKI!

Gość irrelevant
Wstydliwa.. pamiętaj: Ładnie nie jest to co ładne, lecz to co się komu podoba... To, że Twój chłopak chciałby abyś miała większy biust, wcale nie oznacza, że będzie Cię kochał mniej (nie sprecyzowałaś czy jesteście na etapie zauroczenia czy miłości, ale mniejsza o to). Jeżeli jest z Tobą dla Twoich piersi, to raczej nie jest to wartościowy chłopak. Nie słuchaj rad o bandażach, ani o tym że masz mu się pokazywać po ciemku . Jak Cię naprawdę kocha, to ani Twoje piersi, ani nic innego nie ma znaczenia, nawet seks. Nawet gdybyś miała implanty z sylikonu których on nie lubi, to też nie miałoby znaczenia, bo chcę zwrócić uwagę na fakt, że nie kocha się "za coś", kocha się "pomimo". Jeżeli wstydzisz się swojego skromniejszego biustu, to zaczekaj, aż będziesz pewna, że kocha Cię na tyle, że nie ma to dla niego znaczenia, a jeśli on będzie naciskać na stosunek, to raczej nie wróżę wam świetlanej przyszłości, tacy faceci dla których tylko seks się liczy też niestety istnieją. Musisz nauczyć się akceptować siebie taką, jaką jesteś. Nie mówię że Twój biust nie urośnie, ale zbyt duże piersi wyglądają nieestetycznie na starość, także nie masz co się przejmować, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Niestety nikt Ci nie odpowie czy Twój biust jeszcze urośnie, gdyż jest to sprawa indywidualna. Każdy organizm jest inny i nie ma takiej osoby na ziemi, która mogłaby dać Ci precyzyjne informacje tego typu. Pozostaje Ci tylko trzymać kciuki za matkę naturę. ;) Jakoś to będzie, pozdrawiam

Gość Wstydliwa..
Jesteśmy ze sobą 7 miesięcy. On jest ponad 3 lata starszy. Wiem że chciałby się ze mną kochac. Ale ja powiedziałam, ze jeszcze nie teraz. Mówiłam mu, że chce jeszcze poczekac przynajmniej 1.5 roku. Nie chce tego zrobic jako dziecko.. I on to uszanował nie nalega. I mówił ze niby podobają mu się te moje piersi. Ale wiem ze chciałby troche większe. Mówił mi ze przeciez jak mnie nago zobaczy to on jest pewnien ze będzie dobrze, ze mu się spodobam i wogole. A co do nauki i do tego żebym się jako dziecko za seks nie brała mysle, że powyzsza wypowiedz o czyms świadczy. Nauka – miałam srednia 5.0 na połrocze. Aa i jeśli pokaze się teraz chł nago to jestem niby pizz… hmm patrzac na dziew które idą z pierwszym lepszym do łożka i są ode mnie młodsze. Znam taka jedna rok młodsza o rok ode mnie która za kase się sprzedaje.. chyba się mylisz człowieku uważając mnie za taką. I czy cos złego jest w tym ze chł którego kocham a on mnie zobaczy mnie nago.. i chyba jak mnie kocha to się mu spodobam taka jaka jestem . może mam mały biust ale mam tez nogi, których inne mogą mi pozazdrościć;p

Gość karokaro
zobaczycie - za 10-15 lat takie teksty będą pisały 10latki :O

Gość Leviathannn
Twoje niektóre wypowiedzi są na tak niskim poziomie, że nie wiem jakim cudem masz średnią 5,0...

Gość meylu
Ja cię rozumiem... pewnie dlatego, że jestem w podobnym wieku i mam taki sam problem. Niestety nie da sie przewidzieć, czy i ile ci urosną. Sądzę że po prostu trzeba się z tym pogodzić...

Gość edssu 93
Ja tez mam I6 lat 70 pod biustem 83 w ... Faceci szaleja za mna ale itak zawsze bylam zakompleksiona z powodu biustu...Nie wstydz sie bo nie watro ..Jak kocha to i nawet twoje male perełki ..Ja sie odwazylam obnazyc przed nim : ) Wiem ze on je uwielbia ,,Mowi ze sa taki delikatne ,jedrne i ksztaltne