Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia a misia b

odpowie mi ktoś normalnie? tipsy

Polecane posty

Gość misia a misia b

temat przeniesiony ze zdrowia i urody.Hej w tamtym tygodniu założyłam sobie tipsy wszystko niby ok ale boję sie czy podczas zajęć wf nie odpadną mi( jestem w 3 klasie szkoły średniej)?? Boję się że mogę zerwać całe paznokcie;/ Czy któraś z was ćwiczyła z pazurkami i paznokcie nie poodrywały się? Mam tutaj na myśli ćwiczenia typu kosz czy siatkówka lub coś w tym stylu ;/

Gość blę26
nie martw się nie odpadną...jesli masz dobrze załozone,nie wchodzi pod nie powietrze....a zeby zerwac razem z paznokciem to bys musiała baaaaaardzo mocno czymś nadusić...od koszykówki czy siatkówki nie odpadną,nie bój się...

Gość nienervova
U nas na wfie był zakaz posiadania długich paznokci, a co dopiero tipsów :P Więc widocznie jakis powód jest.

Gość tipsy w szkole sredniej
nie wywalili cie za to ze szkoly. ja jak chodziłam do liceum to takie rzeczy były do niepomyślenia. szkola schodzi na psy :o a nie martwisz się, że np. podczas w-fu możesz komuś tymi "pazurkami" wydłubać komuś oko?

Gość misia a misia b
No własnie boje się czy nie zachaczy się nimi;/ zrobiłam je sobie ,,okazjonalnie'', wydaje mi się że sa dobrze zrobione. I nie sa strasznie długie maja 6mm

Gość misia a misia b
,,nie wywalili cie za to ze szkoly. ja jak chodziłam do liceum to takie rzeczy były do niepomyślenia. szkola schodzi na psy '' nie u mnie w szkole akurat wszystkie chwyty dozwolone byleby nie przesadzić:)

Gość misia a misia b
A poza tym wywalić ze szkoły to mogą za narkotyki lub nagminne wagary a nie za tips czy pofarbowane włosy

Gość lalka i szkiełko
No na pewno na w-fie musisz uważać. Jedno niefortunne uderzenie piłki, czy coś podobnego i może tips odpaść. Nigdy nie wiadomo jak mocno są przyklejone. Uważać trzeba tak czy siak. Ja kiedyś złamałam paznokcia z tipsem wiesz jak? W toalecie się spieszyłam, ściągałam dżinsy i chciałam szybko zsunąć z nóg i tips zgiął się i pękł razem z paznokciem. Ból niesamowity, nie mogłam potem nawet obciąć w tym miejscu i tak się męczyłam aż odrósł żeby obciąć.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
chcecie być "piękne" to cierpcie :D buhahah

Gość goooooooogle
:D