Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominotoja

Wizualizacja - od czego zacząć? Jak się nauczyć?

Polecane posty

Gość dominotoja

Witam, ostatnio dużo czytam nt wizualizacji i prawa przyciągania ale mi to nie wychodzi. Od czego zacząć? Wiem, że najpierw trzeba nauczyć się wizualizować jakąś małą rzecz ale ja nie umiem nawet tego. Ma ktoś jakiś pomysł, jakąś radę (sprawdzoną oczywiście). Komu się udało tego nauczyć?

Gość dominotoja
dlaczego pierdolę? to ponoć działa.

Gość dominotoja
podbijam:) bardzo chciałabym się tego nauczyć, już próbuję od 2 tygodni ale jakoś nie umiem :(

Gość ja też mam ten problem
nie wiem od czego zacząć. Czytałam, że trzeba nauczyć się wyobrażać sobie coś w myślach. Że np. na sam poczatek warto nauczyć się widzieć w myślach np. jabłko i umieć np. przemieszczać, obracać je w wyobraźni. a później można już wszystko. Ale trzeba się tego nauczyć. Tylko, że mi to też nie wychodzi.

Gość dominotoja
tutaj jest info nt wizualizacji

Gość dadaspipieram..
ja tez o tym slyszalam.. ale to gtrzeba umiec wejsc gleboko w siebie... jakkis buddyzm...medytacje....potrafisz medytowac?ja za cholere nie potrafilam sie wylaczyc z zycia...a znowu miejsca stworzone specjalnie do wspolnego medytowania sa daaaaaaaaaaaaaleko,daaaaleko ode mnie....wiec o wizualizacji tez moge zapomniec...

Gość dominotoja
ale ponoć można się wszystkiego nauczyć :) ja cały czas próbuję. ale chciałabym znaleźć jakąś osobę, której się to już udało i mogłaby mnie pokierować.

Gość kaer
zamiast wierzyc w jakies gruszki na wierzbie, to zabierz sie po prostu za swoje zycie. Nic nie przyjdzie do ciebie, bo sobie to zwizualizowalas:O

Gość dlaczego gruszki na wierzbie
ja słyszałam ze to działa. tylko nie wiem jak :(

Gość to jakies pierdolenie o szope
nie :p

Gość musisz cały czas
utrzymywac dobry nastrój cokolwiek sie dzieje, wyobrazasz sobie ze to co chcesz osiągnąc jest już Twoje, ze to masz, zawsze dobre emocje, zadnej złosci , zazdrosci zawiści, zadnego smutku, martwienia sie , przejmowania, nawet gdyby swiat sie walił obok na głowe ty musisz byc usmiechnieta i wierzyc ze to masz, i nigdy nie wolno Ci watpic ze to sie stanie

Gość dominotoja
ale czy to naprawde dziala?

Gość bzdety
i nic wiecej

Gość mam pytanie do wszystkich
kurczę mi też się wydaje, że bzdety ale chyba nie zaszkodzi spróbować. przynajmniej poćwiczy się też silną wolę. tylko jak to zacząć?

Gość marekk

Koniecznie Wanda Wegener. Właściwy człowiek od technik wizualizacji, bo sama nimi wyszła ze śmiertelnej choroby można powiedzieć. Tylko do takich specjalistów idziesz, którzy mają sami doświadczenie, w tym co uczą. Miałem jakieś 20 spotkań indywidualnych z panią Wandą i mocno poprawiła się moja asertywność, chęć działania, taka naturalna, spokojna pewność siebie. Nawet trudno to wyjaśnić. Człowiek zyskuje inne spojrzenie na siebie, na pracę własnego umysłu. Każda technika zaprezentowana przez panią Wandę, delikatnie przetrenowana wykazuje ogromną efektywność. Nic, tylko kontynuować. Polecam zapoznać się z jej historią wegenersmethod.com/o-nas/ .