Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukiwana1

mąż mnie oszukuje

Polecane posty

Gość oszukiwana1

witam mam problem mój mąż mnie cały czas oszukuje.niedawno dowiedziałam sie że flirtuje przez internet i umawia sie na spotkania z innymi. powiedzialam mu o tym obiecywal ze juz nie bedzie i ze nmie kocha, ale odkryłam ze znów to samo robi niewiem co mam zrobić pomóżcie

Gość niweaa babyy
moj facet tez mnie oszukuje.Dzis na noc do domu nie wrocil i do tej pory go niema.Niewiem gdzie jest, tel .wylaczony.On ma klamtwo we krwi i nie ukrywa sie z tym.

Gość łubududbuu yyy
no to ty tez. wył. telefon albo wyjedz gdzies przenocuj w hotelu byle jakim niech zastanie dom pusty. facetowi trzeba sie odpłacac tym samym bo inaczej na nic nasze gadanie. jak facet tobie tak to ty tez az do skutku a czego ma być mu lepoiej a co!

Gość bigola
Przygotujcie sie na to ze juz nic sie nie zmieni.Bedzie oklamywal zawsze.Albo to zaakceptujecie albo szybko uciekajcie z takiego zwiazku.

Gość dadaspipieram..
niestety popieram:(...a jak nie poskutkuje to coz...pozegnac sie.... po co marnowac zycie na takie przepychanki?

Gość zostawic - proste
Jakby kochal to by sie nei umawial. Samo gadanie przez net jest jeszcze do pzezycia, sama to przerabialam wiec z zemsy sama gadalam przez net;) tylko ze on nic o tym nie wiedzial, wiec mnie sie humor poprawl i etraz zadne z nas nie gada od wielu kilku miesiecy. Ale jezeli sa spotkania to znaczy ze chce zdradza, nie ma sie co ludzic ze mu zalezy. przykro mi!

Gość niweaa babyy
W moim przypadku to nie dziala.bO JAK COS sie dzieje nie tak to on ucieka do rodzicow.Bynajmniej tak mowi.czy to jest normalne zeby byc w zwiazku z kobieta mieszkac razem i przynajmnie raz w tyg, nie spac w domu.Jak twierdzi spi wtedy u rodzicow.A co na to rodzice????Facet ma 26 lat. Jest jakis problem np. brak kasy na cos pilnego to on od tego ucieka.Nie wraca do domu.I niewiem gdzie jest zkim jest co robi.

tutaj na portalach siedza prawie sami żonaci Szukaja skoku w bok I to dość czesto znajdują Sprzedać kompa

Gość bigola
Dziewczyny nie wazne co robi facet.Czy pisze prze net czy sie umawia.Wazne ze to nam sie nie podoba.Wazne ze nas oklamuje.Przeprasza i robi to samo.To so socjopaci.Nic nie zmienicie.Nie zastanawiajcie sie po co on pisze czy po co wylacza tel.Skoro to normalne i jest sie nad czym zastanawiac i usprawiedliwiac jego zachowanue to po co piszecie?Trzeba wiedziec czego wymagac od mezow i zastanowic sie czy on to daje.

Gość niweaa babyy
Ale wirzycie to ze kiedy nie spi w domu spi u rodzicow.Jestem ciekawa co im wtedy mowi.Co za tym sie kryje????