Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie.....

Czy trzymacie buty w pudełkach?

Polecane posty

jw

Gość blim
tak

Gość .. ........ ..
W srebrnych pudełkach, owinięte jedwabnymi ściereczkami.. Spróbuj świetnie się tak przechowują:-)

Gość jacobs
Tak ,w przezroczystych z wentylacją

Gość tak w pudełkach
a każde jest opisane (jakie buty są w środku)

Gość ala ma kota kot m ale
nie ;p mam szafkę na buty specjalną ; )

Gość jakbym buty w pudełkach trzym
ała to bym miejsca w domu nie miała- zejdź na ziemię

Gość zębulec
ja to w lodówce. szczególnie teraz zimą, jak np. gotuje obiad to razem z taką marchewką wyciągam buta i sól z niego zdrapuje prosto do gara. oszczędność czasu

"jakbym buty w pudełkach trzym ała to bym miejsca w domu nie miała- zejdź na ziemię" To nie było pytanie skieroweane do osób mieszkajacych na 30m2 :)

Gość takie bardziej eleganckie tak

Gość zębulec
"To nie było pytanie skieroweane do osób mieszkajacych na 30m2" a skąd wiesz czy ona przypadkiem nie ma 10000 par butów?

Nie wiem, ale nie lubię głupiego pyskowania typu "zejdź na ziemię"

Gość haufha
oczywiście !!! w opisnych bo mam ich ponad 63 msiałam zorganizowac grderobe !

Gość Teraz mam w garderobie specjal
pólki na buty, ale wcześniej tak- w przezroczytsych jak ktos tam wyzej napisał lub nieprzezroczystych z fotką butów na nich. Przynajmniej nie było problemu z szukaniem :)

kupiłam przezroczyste pudełka i trzymam w nich buty, łatwo je zaleźć... wcześniej musiałam do 10 pudełek zajrzeć,żeby znaleźć właściwe :P

Gość gość
Fajnym pomysłem na przechowywanie sezonowe obuwia są takie pudełka: http://www.politrader.eu/pl/p/Kolorowe-pudelk o-na-buty-30x20x11-cm-zestaw-5-szt/97 Kupiłam kilka i sprawdzają się świetnie. Też tak przechowujecie buty, czy macie jakieś inne patenty?

Gość gość_Emilka88
Miałam taki czas, że tak robiłam, ale stało się to strasznie niepraktycznie i w końcu zainwestowałam w szafkę na buty. Teraz w końcu mam porządek i zawsze bez problemu mogę znaleźć tę parę butów, której akurat mi potrzeba. Polecam takie rozwiązanie, bo bardzo usprawnia proces poszukiwania idealnej pary butów :) Co do tego gdzie można kupić szafki na buty to polecam zajrzeć na SzafkiNaButy.pl. Mają ogromny wybór modeli i wykończeń, dają 2 lata gwarancji i co najważniejsze są naszej rodzimej produkcji a nie jakaś chińszczyzna. Jak się one prezentują można zobaczyć na http://szafkinabuty.pl

Gość gość
Niektore buty trymam w pudelkach, szczegolnie te, ktorych nie nosze czesto np. szpilki

Gość WiesiaPysia
oj też przez lata trzymałam w pudełkach poustawianych jedno na drugie... a te, co używałam najczęściej stały po prostu w rządku... ale jak mnie to denerwowało! bo i nieestetycznie takie pudła wyglądają (choćby w zamknietej dostępnej tylko dla nas graderobie) każde z innej parafii i dużo bałaganu jest zamieszania przy szukaniu np. pary szpilek na imprezę. wreszcie kupiłam sobie porządną szafkę na buty... powinnam to zrobić z pewnością dużo wcześniej :P ale nie widziałam w meblowych nic co by mi odpowiadało. swój model zakupiłam tu: http://szafkinabuty.pl/ zaskoczył mnie duży wybór zarówno kolorów jak i wzorów, modeli... :) kiedy wreszcie przepakowałam buty z tych pudeł do szafki to zwolniła mi się połowa miejsca w garderobie :PP także nie radzę zwlekać z zakupem jakiejkolwiek szafki, tekturowe pudła na buty to totalna prowizorka dopuszczalna co najwyżej 2 mies po przeprowadzce :p (sama się odezwałam)