Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja71

olbrzymi problem pomocy/ !

Polecane posty

Mam problem... Moja dolna czesc ciałą a głównie WARGI SROMOWE sa w krostach. tak jakby bombelki z ropa małe... Zaczyna sie czerwone a potem sa krostki i olbrzymi ból podczas chodzenia;/ Pomocy co to jest a nie chce isc do ginekologa, a do tego jest potrzebna mama mam 17 lat ... Współrzyłam juz , ale ona o tym nie wie . I nie chce jej mowic.. Pomózcie mi jakos;(

Gość Kicia smakija kicia
A golisz się? jeżeli tak to może być zwykłe podrażnienie ;)

Gość na moje oko opryszczka
radzę czym prędzej udać się do specjalisty - mamy nie potrzebujesz

gole sie .. od dawan.. ale to nie podraznienie;/ to jest dziwne ... takie bomble bolace;/

Gość marsz i to juz beksa
biegiem do ginekologa takie zmiany to moze byc opryszka warg sromowych partner mogl Cie zarazic albo jakas grzybica, nie ma co sie wstydzic juz w wieku 16 lat kobiety chodza do ginekologa pozatym masz 17 lat mozesz isc prywatnie nawet na wizyte a jak wspolzyjesz to i tak powinnas zadbac o siebie i marsz na badania i cytologie potem bedziesz plakala jak bedziesz chciala miec dzieci albo cos gorszego jeszcze sie stanie i nie ma czego sie bac ja do ginekologa chodze raz na rok i sie jakos nie wstydze a badania i kontrola to dbanie o zdrowie

Nie ... Napewno nie chłopak .. nawet jak tego nie robie z nim to mam to... to jest nieraz zniknie.. a nieraz jest i to długo jak teraz ;/ a miał ktos cos podobnego... ?

musisz leciec do ginekologa, nie wolno lekceważyc takich problemów i liczyć ze same znikną, po skonczeniu 15 lat już można iść do ginekologa samemu bez osoby dorosłej, nie musisz być pełnoletnia ,wiec pędź szybko do lekarza bo to brzmi groźnie, możesz miec potem nieprzyjemne powikłania jeśli nie będziesz tego leczyć