Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoj_Skarbek

Zrozumiałem, że źle robiłem...

Polecane posty

Gość autorze i co wymysliles
omg to jeśli "mój" ma podobne tempo, to zostało mu ok 10 lat żeby dojrzeć..

Nie jest sposobem iść dalej postępując źle, tylko wyciągnąć lekcję z życia. Jeżeli się coś robi źle, to trzeba to przemyśleć, i iść dalej nie popełniając dalej tych samych błedów :)

Gość kitka forga
Skąd wiesz ze to czyta? Skoro miala podejrzenia o zdradę to taki czysty nie byłeś :O

Mam czyste sumienie! Nie zdradziłem! Brzydzę się zdradą. W inny sposób zawiodłem jej zaufanie!!!

Gość wymysliles a przez glowe
nie przemknela mysl tak prosta i oczywista, ze moze Ona jedzie juz innym pociagiem? moze miejsce teskni=oty ktos inny wypelnil i Tobie pozostanie przycupnac gdzies i tylko patrzec? z bolem, ze oto miales swoje miejsce, swoj pociag, swoja podroz i wysiadles:) stacja KONIEC

a tak w zasadzie, to Ty odszedłeś, czy ona? Długo byliście razem?

Czasami nie wpadamy na to, ze pewne sytuacje mogą być odbierane dwuznacznie, może zbyt jesteśmy egoistami i pewne rzeczy, zdawałoby się dla nas oczywiste, są inaczej postrzegane przez Nasze partnerki, Naszych partnerów :)

Gość kitka forga
taaaa a te słowa nie miałem romansu? Żałosne toto,manipulujesz nią, myślisz że jak zdeklarujesz się tutaj na forum to ona Ci wszystko wybaczy i przyleci? Wiesz, kiedyś przerabiałam takiego jak Ty, też niby zrozumiał, wróciliśmy do siebie i początkowo było ok, ale potem znowu czuł się panem i władcą i powtórka z rozrywki. Może Twoja była panna bedzie miala wiecej oleju w głowie niż ja i juz zamknie na amen ten rozdział.

Ona odeszła, ale to ja popełniłem błedy, zdałem sobie sprawę co takiego niedobrego robiłem przez ostatnie lata. Chcę być znowu tym samym facetem, sprzed jakichś 4 lat.

Gość tak najgorszy jest
brak zrozumienia i niedomówienia na tym sie długo nie pojedzie

Gość tak najgorszy jest
idz spac autorze juz późno:)

Do kitka forga! Nie wolno mierzyć wszystkich jedną miarą! Każdy jest inny! I każdy zasługuje na inne traktowanie! Każdy z Nas jest inną osobowością i nie można uogólniać!

Gość kitka forga
nie, ona iezmienila pociągu, ona autora z niego wyrzuciła a on myśli że kupi nowy bilet i wsiądze bocznym wejściem. Zapomnial tylko ze pociąg szybciej jedzie niż Ty idziesz, a przez 2 tygodnie to przejechał hohohoho km :)

Gość kitka forga
Ty coś zyskaleś a ile ona musiala stracić? Nie przekonam się do takich gości jak Ty. Z Twoich wypowiedzi wyczytuje egoizm. Książę coś zrozumiał oddajmy mu hołd :O

Do kitka forga Nie liczę, na to że mi wybaczy!!! Chcę tylko przekazać wiadomość, że zrozumiałem. Proszę odpusć sobie, czemu nie masz wiary w ludzi!

Gość kitka forga
odpuszczam :) moze Ty jestes inny, nie mnie to oceniać, jednak po niemiłych doświadczeniach wszystkim podobnym stanowczo mówie NIE! dobranoc :)

Jesteśmy razem :) Warto było przejechać 400 km, aby zobaczyć te błyszczące oczęta :) Jesteśmy szczęśliwi!!! Bardzo szczęśliwi!

Gratuluję i zazdroszczę :)

Bardzo się cieszę :) "Nie zapominaj, co dnia, że każda chwila to dar. Masz ją, by móc przebaczać, kochać, zostawiać ślad. Nie ma sytuacji, w których można Ci sie bać, że na miłość jest za późno.." "I może znalazłam ukojenie w słowach, które mi powiedziałeś, a nie w Twoich objęciach ? To były słowa, których potrzebowałam, i nie ważne było, od kogo je usłyszę. To nie była młodzieńcza miłość czy ślepa namiętność. To nie była tez miłość od pierwszego wejrzenia ani nic takiego, o czym, ludzie opowiadają zawsze w przyszłości i śmieją się z tego. Może nie rozumiesz, co mam na myśli. Nie potrafię tego wyjaśnić- to takie trudne do objęcia w słowa, ale to było coś, czego nie czułam nigdy wcześniej. Coś, czego nigdy nie znałam. Ludzie nie mogą tylko opowiadać ci o czymś takim, ty musisz się o tym przekonać sam. Dlatego to jest takie ważne..."