Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaaaa19

Zgubiłam komórke a ktos znalazł i ...

Polecane posty

Gość malutkaaaaaaa19

ten typ co znalazł zadzwonił na mój domowy numer pochwalic sie że znalazł i nie odda.:( Podłosc ludzka nie zna granic.Co o tym myslicie?

Gość agnieszka12345
Rany, faktycznie jakiś podły drań... Brak słów, nie sądziłam że tak perfidni ludzie jeszcze istnieją. Oby mu się kiedyś przytrafiło coś podobnego.

Gość idź do operatora
i powiedz ,żeby zablokowali telefon po IMEI gnojek nic nie będzie mógł z nim zrobić :p

Gość cham cham cham
bezczelny... normalnie za jaja powiesić i nakłuwać szpilką chama :O

Gość matildkaaa
poproś kogos żeby zadzwonil lub wyslal smsa "do ciebie" i powiedzial cos w rodzaju "sluchaj Kaska, to kase co Ci wisze zostawilem u barmana Tomka w takim a takim lokalu, jak tam pojdziesz i powiesz mam cos do odebrania od Grzeska to Ci ja poda, dzis o 8 zaczyna prace, ja juz nie zdazylem sorry, do zobaczenia za tydzien, papa" - cos w tym stylu... no a potem tylko dogadac sie znajmomym barmanem, zabrac paru roslych kumpli i czekajac spedzic mily wieczor w barze ;P

Gość sde435
zgłoś to na policje,to jedyne co można zrobic w tej sprawie ... www.skapiec.pl/#from41355

analogiczny jest szczyt bezczelności, nasrać komuś na wycieraczkę, zapukać i poprosić o papier toaletowy....

Gość chyba jednak nie jest aż tak
ja ostatnio znalazłam komórkę i oddałam właścicielowi

Gość malutkaaaaaaa19
niee to telefon na karte, matildkaaa mysle że masz dobry pomysł spróbuje cos takiego zrobić.Komórka była warta z 500zł nóweczka:( , nie wiem jak ja zgubiłam, nigdy to mi sie nie przydarzyło.

idź na policję zgłoś kradzież a później do swojego operatora niech wpiszą numer imei na czarnej liście. na policji jak zgłaszasz też musisz mieć numer imei ale zrób to jak najszybciej, bo imei można zerować

Gość matildkaaa
a tak serio, jak sie nie ma wtyk w policji, przyczepionego gpsa, ubezpieczenia na wypadek zagubienia/ kradziezy to trzeba sobie jakos radzic, jak sie nie uda to mowi sie trudno. Na pewno kiedys spotka go kara. T Trzeba sie pilnowac na kazdym kroku,ale zdarzaja sie tez normalni ludzie z sercem. Trzymam kciuki, tylko przemysl tekst, zeby sie nie zczail pulapki.

Gość malutkaaaaaaa19
ok przemysle, jutro cos pokombinuje sama juz nic nie wiem:( mógł se ktos znalexc ale ten telefon ze nie odda i głupi smiech mnie dopił:(

dlatego ja w telefony komórkowe nie inwestuję, gadżety niepotrzebne a w razie czego kuszą

Gość a skad znal domowy nr
pieprzysz cos 0/10

a może miała wpisany w kontaktach, nie pomyślałeś? :O ja mam wpisany i podpisany DOM

ja jak kiedys zgubiłam telefon [albo lepiej brzmi zapomniałam zabrać z ławki] to ktoś znalazł i też mi zadzwonił na domowy.... ale po to żeby powiedzieć że znalazł i odda.. podał adres gdzie mam sie pojawić, no i sie pojawiłam, odebrałam, dałam zasłużone znaleźne i wszyscy byli zadowoleni, a ten koleś to kawał choooya:O

Gość ztgfxdyjst
ja znalazłam dzisiaj na parkingu Cerfura portfel Czeszki - z obfitą zawartością. Odszukałam babkę i oddałam. Jej radość - bezcenna :)

Gość malutkaaaaaaa19
tak własnie chamstwo nie zna granic, smiał sie baran az musiałam sie rozłączyć:( , to mnie zabolało, bo tam pomyslałam ze gdzies lezy i zgnije albo co albo ze ktos znajdzie i odda, dwie opcjee miałam na mysli, co za świat:( , gdybym ja bogata była a ja uczennica, dostałam na urodziny ;(