Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelcia85

tęsknie za nim strasznie

Polecane posty

mój skarb wyjechał do pracy z granice.zobaczymy sie prawdopdobnie w czerwcu.(jak dożyję)nie potrafię bez niego normalnie funkcjonować,zyć.płaczę ciągle najgorzej jest wieczorami kiedy siedze sama w domu i nie wiem co z sobą począć.wszystko mi przypomina o nim.jak mam sobie poradzić z tą ogromną tęsknotą ,nie myślałam że bedzie aż tak.nawet nie potrafie z nim rozmawiać na skype bo ciągle ołaczę:((

Gość o ja pitole tez bym tak nie
chciała

jak mam pracować skoro rano po przepłakanej nocy wyglądam jak z kosmosu i wszystkim wmawiam ze oczy mi łzawią bo to alergia:((

Gość smutna_samotna
napisze tak... nie stracilas go, on wroci. Mnie mezczyzna mojego zycia zostawil... wolalabym byc w Twojej sytuacji...

a jak on nie wróci?wiem że to chore wiem że on mnie kocha ale moja zazdrośc w połączeniu z tęsknotą może wszystko zepsuć.straszne jest to że poraz kolejny sięgam po alkohol i wtedy wypłakuje sie i jest mi lżej

Hej :) Mam koleżankę, której chłopak wyjechał za granicę na pół roku. Płakała bardzo często, ale on wrócił. Nadal są razem i strasznie się do siebie zbliżyli przez ten wyjazd.. Ona mówi, że jak on wrócił to to było cudowne przeżycie.. Życzę Ci tego samego :)

tylko jak znieśc taki czas bez siebie ja sie boję że jak długo bede tak cierpiec bez niego to nie wytrzymam tak długo.to jest takie okropne uczucie taka pustka w środku i jak tylko go słysze jak rozmawiamy to odrazu płacze mimo że sie staram bo wiem ze jemu tez nie jest lekko:((

Gość jola olaa
Mój też kiedyś pojechał, pamiętam odprowadzałam go na busa :( płakałam jak głupek, przyszłam do domu , zapaliłam świecznik , który dostałam od niego , piłam piwo i płakałam :(:( rano wstałam , w domu pomyśleli , że jestem chora. Ja miałam jeszcze ten minus, że on zapomniała telefonu. Nie miałam jak się z nim kontaktować. Na następny dzień wyglądałam jak ufo. Byłam cała sina od płaczu. Cały dzień myślałam o nim, na następny było już lepiej ale nachodziły mnie durne myśli , że nie zabrał telefonu bo nie chce mieć wcale ze mną kontaktu :( znowu w nocy płakałam.Kolejny dzień byłam strasznie rozbita, wieczorem siedziałam na kanapie gdzy nagle zadzwonił telefon domowy. Popatrzyłam , a to był jego numer domowy, myślałam, że może jego mama , a to on ze zdaniem " Tak bardzo tęskniłem , że wróciłem " :)