nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 27, 2010 do kupienia lub robienia- piszcie dobrzy ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tipsiareczka69 Napisano Luty 27, 2010 Oj, to bardzo skomplikowane. Generalnie nie wydaje mi się, żebyś z wągrami poradziła sobie sama. Myślę, że najlepiej będzie, jak się po prostu udasz do kosmetyczki, która udzieli Ci fachowej pomocy. W końcu one od tego są. Wągry, to wynik nie domkniętych porów - sama sie z tym nie uporasz. Choć możesz starać się po samodzielnym czyszczeniu twarzy przemywać twarz zimną wodą. To pomaga skurczyć się wspomnianym porom. Pozdrawiam Cię gorąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludwika16sta 0 Napisano Luty 27, 2010 bielenda- maska rozpulchniajaca+ Parówka z ziół+ wyciskanie+ maska sciągająca z zielona glinką bielendy+ krem do cery......... i gotowe. Potem dietka oczyszczajaca z owoców i warzyw :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chcialabym byc niegrzeczna 0 Napisano Luty 27, 2010 kiedyc jakas kupilam i calkiem niezla byla ale nie pamietam ;) to nie dla mnie tylko dla kolegi-ma spory problem ale do kosmetyczki wygonc sie nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krucafuks Napisano Luty 27, 2010 http://forum.gazeta.pl/forum/w,211,47561473,47583226,nowy_sposob_na_wagry.html Olejek pichtowy i petroleum, niestety nie testowalam na sobie. Maseczka aspirynowa, parowki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic z tego zadne cuda tylko Napisano Luty 28, 2010 kosmetyczka moze pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach