Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Będę mamą...

Polecane posty

..czy nie? Witam! Czy we wczesnym stadium ciąży, odczuwałyście drogie mamy bądź kobiety w stanie błogosławionym bóle jak przed menstruacją? Chodzi mi o pierwsze dni po zapłodnieniu 10-14 dni? Staramy sie z mezem o dziecko, jestesmy 14 dni po zaplodnieniu, w poniedzialek mam wizyte u ginekologa, ale dzisiaj mecza mnie wlasnie bole jak przed menstruacja. Nie wiem, czy to normalne i co to oznacza. Boję się, że mogę nie być w ciąży.

pomozcie!!

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
ja jestem jakieś 8 dni po zapłodnieniu i dzisiaj tez miałam takie bóle... i sie boje że znowu się nie udało ;( brak mi nadziei

Ja tez sie boje, ze znow sie nie udalo. Bole sa powalajace. Ledwo siedze.

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
ja nie mam aż tak, czasem mnie łapie na jakieś 30 min a potem przestaje... nie wiem co myśleć. dobrze byłoby żeby się jakaś mama wypowiedziała ;)

Bolalo Was cale podbrzusze czy nacisk byl na jeden z jajnikow? U mnie schodzi bardziej na lewa strone, ale i tak ciezko jest to wytrzymac

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
mnie wcześniej bolał jeden jajnik, też lewy, potem się przeniosło na środek podbrzusza i boli dokładnie tak jak na okres, odczuwam też takie dziwne ciągnięcie w tym miejscu czasem...

a nie lepiej zrobic test ? skoro to 14 dni po potencjalnym zapłodnieniu to może już coś by wykazał ?

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
raczej mała szansa, juz tyle razy się rozczarowałam że teraz czekam na okres

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
właśnie dostałam okres... za wczesnie o kilka dni ale jest... jestem załamana ;( znnowu się nie udało

Gość Alexandra___
Ja bym sie w testy domowe nie bawila-to lipa. Lepiej zrobic test z krwi, daje 100% pewnosci juz tydzien po zaplodnieniu.

Gość Alexandra___
A co do bolu, mnie bolalo po stronie jajnikow. ale to nie bylo tydzien czy dwa po zaplodnieniu tylko pozniej.

Gość Ciekawskaaaaaaaaaa
Jutro mam wizyte u ginekologa, dzisiaj wybiore sie do najblizszej apteki po test. buuuuuuuuuuuuuuu tak mi przykro! Nie martw sie kochana, na pewno nastepnym razem sie uda! Głowa do góry, będziesz miała zdrowe i silne maleństwo szybciej niż Ci się wydaje! Jesteśmy z Tobą! :)

Gość Do autorki...
A skąd wiesz, że doszło w ogóle do zapłodnienia? Po kilku miesiącach swoich starań i obserwacji tego, jak jest u innych kobiet wypowiadających się na tym i innych forach - takie bóle przede wszystkim interpretuj jako zbliżający się okres. Dopiero jak pomimo bólu nadal nie będzie krwawienia można PODEJRZEWAC ciążę. Przy czym należy to potwierdzić testem z moczu lub krwi. No cóż.. takie podejście tworzy kolejną rozczarowaną staraczkę...

Gość ojojojjjjj
a mnie nic nieboli - piersi ale tak lekko a dwa dni przed terminem @ zrobiłam najtańszy test z marketu za 4zł i wyszła blada kreska - a dziś beta potwierdziła :)) dziewczyny nieschizujcie a wyluzujcie a się uda !!!